SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bu Yıl 5 Parkı Yeniledik..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından çocuk parklarını yenileme programı çerçevesinde bu yıl 5 parkın yeniden düzenleneceği bildirildi.

Malatya Belediyesi Basın-Yayın Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, çocuk oyun alanlarının değişim ve modernizasyon projesi çerçevesinde, 2005 yılında 13, 2006 yılında 6 adet çocuk parkının oyun gruplarını yenilendiği bildirildi. Açıklamada, Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün, 2007 yılı içerisinde de 5 adet çocuk parkını yenileyeceği kaydedildi.

Parklara, çocukların daha sağlıklı bir ortamda oynamaları ve eğlenmeleri için, fiber malzemeden üretilen çocuk oyun grupları yerine daha estetik ve modern görünüşlü olan polietilen malzemeden yapılmış çocuk oyun grupları monte ediliyor.

Belediye Başkanı Cemal Akın, geleceğin Malatya’sını kurarken, çocukları ve gençleri unutmadıklarını belirterek, "Çocuk oyun parklarını yenilemekle birlikte, Sayın Başbakanımızın da dediği gibi "Bölgenin en modern parkı olan Sümerpark'ı Malatyalıların hizmetine sunduğumuzda yeşil alanımız artmış olacak ve hemşehrilerimiz daha nezih bir ortama kavuşmuş olacaklardır" dedi.

Mişmiş Fuar alanı içerisinde bulunan çocuk parkı başta olmak üzere, Yumurcak, Çöşnük, Hacı Kalender ve Cevdet Şişman parklarında çalışmalar bitme aşamasına geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız