SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Yıl Ablam, Seneye Başbakan!."

A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili ve partinin MKYK üyesi Öznur Çalık, Malatya'nın Doğanyol ilçesini ziyaret ederek Doğanyol Poyraz Karaali köyünde yapılan 1.Karaali Dut festivaline katıldı. 
 
Tepebaşı mevkiinde gerçekleştirilen festivale, Doğanyol Kaymakamı Emrah Yılmaz, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Gökçe Belde Belediye başkanı Hasan Hüseyin Doşer, Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın, Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP İl Başkan yardımcısı Osman Güde, Köy Muhtarları, Festivali organize eden Karaali Dernek Başkanı Recai Karaduman, Madef Başkanı Yılmaz Durmuş, Doğanyol Dernekler Birliği Başkanı Osman Cengiz, Konurtay Dernek başkanı Halit Durmuş, Bahramlı dernek başkanı Uygun Öztürk, Ulutaş dernek başkanı Sayim Aslıhan, Yeşilköy dernek başkanı M.Nuri Şahin, Mastöb Malatya şube başkanı Murat Cengiz, İş odamları ile bine yakın Doğanyollu katıldı. 
 
Doğanyol Poyraz köyü muhtarı Derviş Erdoğan konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı. Konuşmasını kısa tutan Muhtar, "Bu yıl Öznur Ablamı festivale getirdim. 2.Karaali dut festivaline Başbakanımızı davet edicem ve getirteceğim sizleri bu tozlu yollardan kurtaracağım" dedi. 
 
Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Kayısı, Nar, dut gibi meyvenin ne olduğundan çok böyle bir organizasyonda Doğanyolluların burda toplanarak kaynaşmasının önemini anlatan bir konuşma yaparak Festivali düzenleyenlere teşekkür etti. 
 
Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise kürsüye geldiğinde yağmur hızını artırdığından konuşmasını çok kısa tuttu ve katılanlara ve organize edenlere teşekkür etti. 
 
Festival yoğun yağmur nedeniyle iptal edildi. Yağmurun ardından protokele plaket verilerek festival sona erdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız