SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Yıl Asfaltlanacak"

A- A+ PAYLAŞ
Nemrut yolu ile Uluköy-Sincik arasındaki yolun 2012 yılı içerisinde asfaltlanacağını söyleyen Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vekili İrfan Kaya,  "680 proje için 15 milyon 922 bin TL ödenek tahsis edilmiştir" dedi. 
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Kaya, "Malatya İl Özel İdaresi ve Köyleri Destek Projesi (KÖYDES) kapsamında toplam 680 proje için 15 milyon 922 bin TL ödenek tahsis edilmiş olup ilgili ödenek ile; 1. kat asfalt 99 kilometre, 2. Kat asfalt 102 kilometre, stabilize 224 kilometre, tesviye 112 kilometre ve onarım 204 kilometre yapıldı. Köprü ise 6 adet olarak yapıldı. 2008-2011 yılları arasında Tepehan Nemrut arasında İl Özel İdaresi ve KÖYDES projesi kapsamında 2 milyon 525 bin TL harcama ile 15 kilometre onarım,15 kilometre stabilize,Büyüköz ve Yandere köy içi geçişlerinde bin 200 metre doğal küp taşı döşeme işi ve 21,6 kilometrelik yolun tamamı Asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar, KÖYDES projesi kapsamında Pütürge Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Malatya İl Özel İdaresi katkılarıyla icra edildi. Uzunluğu 50 kilometre olan bu grup köy yolunun Pütürge sınırında kalan 17 kilometrelik kısmın genişletme çalışmaları, stabilizesi ve asfalt alt yapı çalışmaları tamamlanmış olup asfalt dökümüne hazır hale getirildi. Kale ilçesi sınırında kalan 33 kilometrelik kısmın ise 20 kilometrelik kısmı asfalt dökümüne hazır hale geldi. 8 kilometrelik kısmın genişletme ve onarım çalışmaları tamamlanmış olup 2012 yılı içerisinde tamamının asfalt kaplamasının bitirilmesi planlandığı bildirildi. Uluköy-Sincik Yolu, yolun 21 kilometre kısmında yol standartlarında gerekli olan genişletme çalışmaları bitirilmiş olup, gerek KÖYDES gerek İl Özel İdare programı kapsamında 10 kilometresinin asfalt kaplaması tamamlanmış olup 2011 yılı içerisinde Adıyaman İli sınırına kadar kalan 11 kilometresinde asfalt alt yapı çalışmaları tamamlanmış asfalt dökümüne hazır hale geldiği kaydedildi" ifadelerini kulandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız