SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Yıl Asker Çok..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligi takımlarından Malatyaspor'da teknik direktör Metin Yıldız ile futbolcular, takımdaki arkadaşlık ortamının çok iyi olmasının başarıyı getireceğine inandıklarını söyledi. Bu arada, İstanbul'da kulüp başkanı Haşim Karadağ'la görüşüp anlaştıktan sonra takıma katılmak için Malatya'ya gelen Bülent Akın için Yıldız "Benim değerlendirmem içinde değil." diyerek bu oyuncuya olumsuz baktığını ima etti.

YILDIZ'IN TOPLANTISI..
Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Metin Yıldız, lige iyi başladıklarını belirterek, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Mardinspor maçında da en iyi sonucu alacaklarını inandığını söyledi. Yıldız, 6-8 haftalık zamanı puan açısından az hasarlı atlatmak istediklerini ifade ederek, takımın zamanla daha iyi olacağını vurguladı. 4 Eylül'de yapılacak olan olağanüstü kongrede yönetimin oluşmasını beklediklerini kaydeden Yıldız, "Bizim mevcut yönetimle bir sorunumuz yok. Futbolcu arkadaşlar boş mukaveleye imza attılar. Başkanımız Haşim Bey, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı galibiyet primini Cuma akşamına kadar ödeme sözünü verdi. Malatyaspor'da profesyonel futbolcu olarak oynarken tek kuruş alacağım kalmadı, şimdi de kalmaz" dedi.

Geçen sezon Malatyaspor'da top koşturan Bülent Akın'ın Malatya'da bulunup, tesislere gelmesini değerlendiren Metin Yıldız, "2 ay önce başladık. Bu sürede bizimle değildi. Bizim planlamamız içerisinde olsaydı bu sürede burada bulunurdu. Bülent Akın, benim değerlendirmem içinde değil. Sanırım ailesi burada onun için gelmiştir. Ancak benden üstte yönetim var. Yönetim ne düşünüyor bilmem ama Bülent benim değerlendirmem içinde değil. Ben bu takımın başkanı değilim, yöneticisi değilim." şeklinde konuştu. Yıldız, Bülent Akın'la bir sorununun olmadığını, bir değerlendirme yaptığını ve bu oyuncunun bu değerlendirmenin içerisinde yeralmadığını tekrarladı.

Takımdaki sakat futbolcular hakkında da bilgi veren Metin Yıldız, geçen hafta sakatlanan kaleci Emrah'ın durumunun iyi olduğunu, Emre Aktaş'ın ise ayağında ödem ve yırtık olduğunu ifade etti.

Bu arada Yıldız'ın kadroda istemediğini hissettirdiği Bülent Akın, TV Malatya'ya yaptığı açıklamada kulüp başkanıyla görüşüp anlaştıktan sonra sözleşme yapmak için Malatya'ya geldiğini, ancak Teknik Direktör Metin Yıldız'ın kendisine olumsuz tavır sergilediğini, bu nedenle İstanbul'a geri döneceğini, karşılaştıklarının kendisini şaşırttığını söyledi.

"ASKER ÇOĞALDI.."
Metin Yıldız'ın ardından sarı-kırmızılı takımın kaptanı Taner Demirbaş, takım arkadaşları Ramazan, Ulaç, Emre, Mehmet Deliorman ve Mehmet Budak ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi.

Sarı-kırmızılı takımın golcüsü ve kaptanı Taner Demirbaş, "Sezona iyi başladık ve iyi devam etmek istiyoruz. Bu nedenle bu haftaki Mardinspor maçından galibiyetle dönerek yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Emre Aktaş da sakatlığı nedeniyle bu hafta forma giyemeyeceğini ifade ederken, Mehmet Deliorman ise, "Bir amaç için Malatya'ya geldik. Bazı sıkıntılar olsa da burada kardeşlik ortamı iyi. Önemli olan Malatyaspor'un başarısıdır" şeklinde konuştu.

Mehmet Budak ise, günlük başarılar yerine sezon sonunda başarılı olmak istediklerini dile getirerek, "Lig 34 haftalık bir maratondur. Bu maratonda başarılı olmak istiyoruz. Önümüzdeki iki maçı da deplasmanda oynayacağız. Bu iki maçı kazanırsak, seri yakalamış oluruz" dedi.

Ulaç Çağlayan da, kendisinin yedekte kalmasının önemli olmadığını, takımın başarısının önemli olduğuna dikkat çekerek, "Geçen sezon yıldız futbolcu çoktu, bu yıl asker çok. Birkaç yıldız futbolcu olsa da, arkadaşlığımız iyi. Kendimizi iyi yetiştirip, 1. Lig'de başarılı olup, üniversiteden mezun olursak Süper Lig'de oynayan futbolcu oluruz" açıklamasını yaptı.

Sarı-kırmızılı futbolculardan Ramazan Kahya ise takımdaki arkadaşlık ortamının iyi olmasının başarıyı getireceğine inandığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız