SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Yıl Hedef 55 km...'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya il genelinde bu yıl bitirilmesi hedeflenen duble yol çalışmasının 55 kilometre olduğu bildirildi.

Karayolları 8. Bölge Müdürü Yasin Altınyuva, Malatya'daki duble yol çalışmalarını inceledi. Önce Malatya-Adıyaman Karayolu'nun Hekimhan kavşağı ile Yeşilyurt kavşağı arasındaki duble yol çalışmasını inceleyen Altunyuva, "Bu yolun Malatya için ileride önem taşıyacağını düşünerek duble yol olması çalışmalarını başlattık. Toplum 4.5 kilometrelik yolun bu sezon bitirilmesini hedefliyoruz" dedi.

Daha sonra Malatya-Kayseri Karayolu'nun Akçadağ Aydınlar köyü yakınlarındaki duble yol çalışmalarını inceleyen Aytunyuva, buradaki yol çalışmalarında standartlara tamamen uyulduğunu ve finişer makine kullanıldığını söyledi. Aytunyuva, "Burada Tavşantepe kavşağından Akçadağ kavşağına kadar çalışmaları bu yıl bitirmeyi hedefliyoruz. Malatya-Darende Karayolu üzerinde şuanda ihalesi yapılmamış olan 40 kilometrelik kısım kaldı. Burası ile ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor. Gelecek yıl ihalesi bitirilir diye bekliyoruz" diye konuştu.

Malatya Havaalanı yolundaki duble yol çalışmalarını da inceleyen Karayolları Bölge Müdürü Yasin Altuyuva, havaalanı yolundaki çalışmaların 18 kilometrelik bir bölümü kapsadığını belirterek, bu yıl en az bir şeride ulaşıma hazır hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Malatya'da bu yıl bitirilmesi hedeflenen duble yolun 55 kilometre olduğunu söyleyen Altunyuva, bunun 30 kilometresini asfalt seviyesinde, 25 kilometresinin ise alt yapısını hazır vaziyete bitirmeyi planladıklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız