SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Yıl Hizmete Girecek

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:37:34
Bu Yıl Hizmete Girecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket keskin, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar ile birlikte Kamyoncular Garajı’nda incelemelerde bulundular.

Keskin ve Sarılar, kamyoncular Garajı’nda yapılan sosyal tesis binasında inceleme yaparak, yapım hatasından kaynaklanan sorunları birlikte incelerken, garaj sahasında yapılmakta olan alan genişletme ve dolgu çalışmalarını da yerinde gördüler.

Büyükşehir belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar,  Keresteciler için Yeşiltepe Bölgesinde yapılacak olan siteden sonra daha geniş bir kamyon garajına ihtiyaç duyulacağını belirterek, şimdiden bununla ilgili olarak planlamalarda bulunduklarını kaydetti. Keskin ise, Kamyoncular Garajı olarak ayrılan mevcut alanın daha önce 100 dönüm iken bir bölümünün Esenlik Şirketi’ne verildiğini, ancak mevcut alanın iyileştirilmesi ile önemli bir ihtiyacın giderilmiş olacağını kaydetti.

Sarılar, Nakliyatçılar Sitesindeki esnafların talepleri ile ilgili olarak, kendilerine ihtiyaçlarla ilgili olarak bir dosya sunulması halinde gereken çalışmaların yapılacağını ifade etti.

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, “Kamyon Garajına gelerek inceleme yaptık. Yaptığımız inceleme sonucunda eksiklikleri ve noksanları tespit ettik. Buradaki hizmetin Malatya’mıza yakışır bir şekle dönüşmesi için buradaki esnafımızla birlikte burayı güzelleştirip, Malatya’ya yakışın hale getirmek için gereken çalışmaları yapacağız. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ile birlikte daveti ile geldik. Belediye uzmanlarımız buraya gelerek eksikliklere göre bir planlama yapacaklar. Eğer ihale marifeti ile yapmamız gereken çalışmalar olursa ihale yapacağız, eğer belediyemiz imkanları ile yapacağımız çalışmalar varsa, onu yerine getireceğiz.  Kamyoncular Garajı’nı bu yıl içinde yaşanabilir ve Malatya’ya yakışır bir mekan haline getiririz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar’a teşekkür eden MESOB Başkanı şevket Keskin,  “Burası Malatya’nı vitrini. Ülkenin her tarafından buraya nakliye için kamyonlar girip çıkmakta. Burası Malatya için bir imaj noktası. Eksiklikleri yerinde görmek için Genel Sekreter Yardımcımız Zeki Sarılar ile bir incelemede bulunduk. Masa başında değil de eksiklikleri alanda gördük. Burada tespitlerimizi yaptık. Malatya’ya yakışır bir kamyon garajını birlikte hareket ederek hayata geçireceğiz.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a ve genel sekreter yardımcımız Zeki Sarılar’a ben bu hizmeti en güzel şekilde Malatya’ya kazandıracaklarına inanıyorum ve bu konuda güveniyorum. Bu sezonda buranın yetiştirileceğine inanıyoruz. Çünkü dışarıdan gelen nakliye kamyonları şehirde ara sokak ve caddelerde park etmek durumunda kalıyor. Kamyoncular Garajı’nda alt yapı hizmetleri ile birlikte güvenlik önlemleri alındığı takdirde ara sokak ve caddelerde park eden kamyonlar buraya rahatlıkla getirilerek park edilebilecek. Önemli olan milletin derdini milletin ayağına giderek dinlemek. Bugünde böyle bir durum gerçekleşti ve nakliyatçı ve kamyoncular esnaflarımızla bir araya geldik” ifadelerini kaydetti.

Bu arada, kamyoncular Garajı’nda lastikçi, brandacı ve yıkama gibi hizmetlerinde verilmesi içinde planlama yapılacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız