SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 Bin 100 Öğrencinin Mezuniyet Töreni İnönü Stadı'nda

0
Güncellendi - 2016-05-23 19:16:04
8 Bin 100 Öğrencinin Mezuniyet Töreni İnönü Stadı'nda
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi bu yılki mezuniyet törenini  İnönü Stadı'nda gerçekleştirecek. Bu yıl mezun olacak öğrenci sayısını ise 8 bin 100 olduğu öğrenildi.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; üniversitenin 41. akademik yılında farklı bir uygulamaya gidilerek ilk defa üniversitenin mezuniyet töreni şehir merkezinde gerçekleştirilecek. Buna göre; 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni 28 Mayıs Cumartesi günü İnönü Stadyumu'nda gerekleştirilecek.

Açıklamada; mezuniyet töreninin 28 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de İnönü Stadyumu'nda yapılacağı belirtilerek, akademik kadro, öğrenci ve velilerinin törende bulunacağı kaydedildi. Törene İnönü Üniversitesi’nden mezun olacak yaklaşık 8 bin 100 öğrencinin katılacağı aktarıldı.

NEDEN İNÖNÜ STADI?

Mezuniyet töreninin şehir merkezine alınmasındaki nedenin ilk aşamada şehir ile bütünleşme olduğu kaydedilirken, ikinci önemli nedenin ise geçtiğimiz yapılan törene 6 bin kişilik üniversite stadının kalabalık ve yoğun katılımdan dolayı yetersiz kalması nedeniyle İnönü Stadyumu'nun tercih edildiği öğrenildi. Geçen yılki törene katılımın yaklaşık 24 bin kişi olduğu belirtiliyor. Ayrıca törene il dışından gelerek katılacak olan ailelerin şehir merkezini gezmesi içinde İnönü Stadının  tercih noktasında önemli etkenlerden birisi olduğu kaydediliyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

inönüstadı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Furkan (7 yıl önce)
    Bu aralar bu kadar terör faliyeti varken hangi mantığa böyle bir karar alıyorlar anlamak mümkün değil.
    0
    0
    Yanıtla