SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Yıl Tamamlanacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da inşaatı süren alt geçidin bu yıl tamamlanacağı belirtilip, Battalgazi Kavşağı alt geçidine ise bu yıl başlanacağı bildirildi.

AKP Malatya Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Turgut Temelli Caddesi alt kavşağı ile Akpınar alt kavşağı arasında Çevreyolunu'nda inşaatı süren alt geçitte incelemede bulundu.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan milletvekili Öz, "Bürokrasi nedeniyle geciken alt geçit çalışması bu yıl tamamlanacak. Geçen yıl bitmesi gereken bir işti. Ayrıca bu yılki kazıda zeminden çıkan sular da işi geciktirdi. Karayolları ve belediye işbirliği ile su sorunu çözüldü" diyerek, alt geçin bu yılın sonunda tamamlanmış olacağını bildirdi.

Alt geçidin üstünün kapatılması konusunun da gündeme geldiğini söyleyen milletvekili Öz, "Üst geçidin büyük kısmının üstü kapatılacak" dedi.

Battalgazi kavşağı düzenleme çalışmalarının da ihalesinin yapıldığını hatırlatan milletvekili Öz, "Şu anda değerlendirme aşamasında. Battalgazi alt geçinin bu yıl kazıklarının çakılması planlanıyor. İnşallah bir yıl sonra bu zamanlarda Battalgazi kavşağı alt ve üst geçidi tamamlanmış olacaktır" ifadelerini kullandı.
İstasyon Virajı Kavşağı'nda da düzenleme yapılacağını belirten milletvekili Öz, İstasyon Virajı Kavşağı'nın proje çalışmaları devam ediyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız