SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Yılın Teması 'Vakıf ve Sanat'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:59:17
Bu Yılın Teması 'Vakıf ve Sanat'
A- A+ PAYLAŞ

11-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanmakta olan Vakıflar Haftası nedeniyle Vakıflar Bölge Müdürü Halil Taşkesen ve beraberindeki heyet Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen'i makamında ziyaret ettiler. 

11 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Vakıflar Bölge Müdürü Halil Taşkesen Genel Sekreter Arif Emecen'e çiçek takdim etti. 

Ziyarette bir konuşma yapan Vakıflar Bölge Müdürü Halil Taşkesen, "Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak vakıflar haftasını her yıl ayrı bir tema ile kutluyoruz. Bu yıl Vakıflar haftasını ‘Vakıf ve Sanat’ teması adı altında kutlayacağız. Vakıflar ecdadımızdan kalan tarihi eselerin onarımını restorasyonunu yaparak kamunun kullanıma bırakılmasının yanı sıra, bulunduğu toplumda ihtiyaç sahibi insanlara çeşitli gıda yardımları, muhtaç aylıkları, üniversite öğrencilerine burs ve benzeri yardımlar da yaparak toplumun genelinin huzura kavuşması için çalışmalar yapmaktadır” dedi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Arif Emecen, Vakıflar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklerin Genel müdürlük nezdinde yürütülmesinin önemine değinerek, "Vakıflar Haftası nedeniyle Vakıflar Bölge Müdürlüğümüzün etkinliklerini,  Genel Müdürlük kanalıyla yürütmesi bizim vakıf medeniyetini sürdürmemiz açısından önemli. Vakıf medeniyetimizin bugün ve bundan sonra da devam etmesi açısından Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Bu düşüncelerle Vakıflar Haftasının hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız