SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu YMS Alarm Veriyor!

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:57:33
Bu YMS Alarm Veriyor!
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, üçüncü hazırlık maçını Süper Lig'den geçtiğimiz sezon PTT 1. Ligi'ne düşen Balıkesirspor ile oynadı. Sarı kırmızılılar, güçlü rakibi karşısında sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Daha önce Karşıyaka'ya 3-1, Şanlıurfaspor'a 1-0 yenilen Yeni Malatyaspor'un üçüncü hazırlık maçını da kaybetmesiyle birlikte, mevcut kadrosunun 1. Lig için yeterli olmadığı yolundaki yorumlara haklılık kazandırdı.

3. MAÇTA DA MAĞLUBİYET..

Bolu Termal'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor, üçüncü hazırlık maçında Balıkesirspor ile karşı karşıya geldi. Termal Otel 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Serkan Önsal, Suat Güz ve Cankurt Gönenç hakem üçlüsü yönetti. 

Yeni Malatyaspor, hazırlık karşılaşmasına Emre Selen, Kamil İçer, Gonzalo Silva, Ramazan Kahya, Sadık Çiftpınar, Ali Sakal, Azad Filiz, Sunday Mba, Hüseyin Kar, George Akpabio ve Aydın Çetin 11'i ile çıktı. 

Balıkesirspor ise Bukoviç, Ragıp, Hasan, Abdurrahim, Sanko, Yiğitcan, Eray, Ali Öztürk, Muğdat, Bülent ve Karikari 11'i ile sahada yer aldı. 

Balıkesirspor, karşılaşmanın 30. dakikasında Yiğitcan Erdoğan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca Balıkesirspor, soyunma odasına üstün gitti. İkinci yarı karşılıklı ataklarla geçildi. Hazırlık karşılaşmasında daha üstün oynayan Balıkesirspor, 80. dakikada Kwame Karikari'nin kafa golüyle durumu 2-0'a getirdi. Mücadelenin 85. dakikasında Yiğit'in ortasında Kemal Cingirt, topu kendi ağlarına gönderdi ve fark 3'e çıktı. 

Mücadelenin 88. dakikasında Yeni Malatyaspor, George Akpabio'nun ceza sahası içerisinde yerde kaldığı pozisyonda penaltı atışı kazandı. Sarı kırmızılıların yeni transferi İskender Alın, penaltı atışını gole çevirdi ve durumu 3-1'e getirdi. Maçta başka gol olmadı ve Balıkesirspor sahadan 3-1 galip ayrıldı. 

-Yeni Malatyaspor'un Balıkesir'e galibiyeti yok-

Yeni Malatyaspor ile Balıkesirspor, Spor Toto 2. Lig'de 4 kez karşı karşıya geldi. 4 karşılaşmanın 2'sini Balıkesirspor kazanırken, 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. 

İki takım ilk kez 2011-2012 sezonunda karşı karşıya geldi. Ligin ilk yarısında Balıkesir'de oynanan karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma ise 2-0 Balıkesirspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

İki takım 2012-2013 sezonunda da aynı grupta yer aldı. Ligin ilk yarısında Balıkesir'de oynanan karşılaşmayı Balıkesirspor 2-1 kazandı. Ligin ikinci yarısında Malatya'da oynanan karşılaşma ise 0-0 berabere sonuçlandı. 

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'den PTT 1. Ligi'ne düşen Balıkesirspor ile geçtiğimiz sezon şampiyon olarak PTT 1. Ligi'ne yükselen Yeni Malatyaspor, ligin 10. haftasında Balıkesir'de karşı karşıya gelecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız