SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Yol 2016'da Bitecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:03:05
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya-Sivas Karayolu’ndaki duble yol çalışmaları kapsamında yapılacak olan Karaca (Sarsap) tünelinde incelemelerde bulundu. 

Beraberindeki partililerle birlikte duble yol çalışması sürdürülen Malatya-Sivas Karayolu üzerindeki yeni yapılmakta olan Karaca  Tünelinde inceleme yaparak, bilgi aldı.

Milletvekili Çalık, Malatya-Sivas Karayolu’ndaki duble yol çalışmalarının 108 kilometreye kapsadığını, çalışmalar kapsamında bazı güzergahlarda değişiklikler yapılacağını ve projede yeni köprülerin yanı sıra Sarsap mevkiinde de yeni bir tünelin inşa edileceğini kaydetti. Çalık, yeni Sarsap Tüneli’nin 250 metre uzunluğunda olduğunu belirterek, Malatya-Sivas arasındaki duble yol çalışmasının 2016 yılında bitirilerek hizmete gireceğini belirtti.

Çalık, Malatya-Sivas Karayolu’nun duble olarak bitirilmesinin her iki il arasındaki ulaşımın rahatlamasının yanı sıra, Karadeniz ile Akdeniz’in bu güzergahta daha rahat bir şekilde işleyeceğini kaydederken, Yazıhan, Hekimhan ve Kuluncak ilçelerinin ulaşımlarının da iyi şartlarda sağlanacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız