SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Yol Çok Tehlikeli"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:44:15
A- A+ PAYLAŞ

CHP Battalgazi İlçe Başkanı Selahattin Sarıoğlu, Venk Sokağı’nın ulaşım sorununa dikkat çekmek amacıyla, parti üyeleriyle birlikte Venk Sokağı’na giderek, sorunu yerinde inceledi. 

Battalgazi ilçesine bağlı Venk Sokak, uzun yıllardır ulaşım noktasında sıkıntı yaşıyor. Yaşanılan ulaşım sorununu yerinde tespit etmek amacıyla Venk Sokağı’na giden CHP Battalgazi İlçe Başkanı Selahattin Sarıoğlu, Venk Sokak’ta oturan vatandaşların büyük bir mağduriyet yaşadığını ifade etti. Sarıoğlu, “Nerede bir sorun varsa cankurtarandan daha hızlı orada olmaya çalışacağız. Çünkü vatandaşlarımızın sorunlarına ışık tutmak, çözüm yolları üretmek, yetkilileri uyarmak, bizim en temel görevimiz. Venk Sokağı, şehrimizin çok eski yerleşim yerlerinden biri ancak halen yol ve ulaşım sorunu söz konusu. Venk Sokağı’nın ulaşım sorunlarını ise basından öğrendik, haberi okuduğumda çok etkilendim. Ben buraya özel aracımla geldim ve kilometre ile hesaplayınca 3 buçuk kilometrelik bir yol var. Belediye otobüsü ve özel şahısların minibüsleri de buraya gelmiyor. Burada yaşayan vatandaşlar, 3 buçuk kilometrelik yolu yürümek zorunda kalıyor. Şimdi Türkiye, Avrupa Birliği’ne girme sürecinde. Türkiye, İstanbul’da denizin altından geçitler yapıyor, duble yollar yapılıyor. Ancak burada yaşayan vatandaşlar ulaşım noktasında sıkıntı yaşıyor ve Venk Sokak, şehir merkezine yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta. Bu ulaşım sorununun derhal çözülmesi gerekiyor. Biz buraya siyaset yapmak için gelmedik, sadece bu soruna dikkat çekmek, çözüm yolları üretmek, çözüm yollarının üretiminde yetkililere yardımcı olmak için geldik” diye konuştu.

Kız çocuklarının ve kadınların, 3 buçuk kilometrelik yolda yürürken birden fazla tehlikeyle karşı karşıya kaldığını kaydeden Sarıoğlu, yetkililere seslendi. Başkan Selahattin Sarıoğlu, “Kız çocuklarının veya kadınların, yol kenarlarında alkol alan insanlarla karşılaşmaları ya da sokak köpeklerinin saldırısına uğraması Malatya’ya yakışacak bir durum değil. Değerli yöneticilerimize de buradan bildiriyoruz. Lütfen buraya gelsinler, görsünler, çözüm üretsinler. Asfaltı yapılmış bir yol, ama şu an da bile buzlanmaların olduğunu gördük. Kışın buradaki vatandaşlar nasıl burada yaşayacaklar, nasıl kente gidip gelecekler, bu da ayrı bir sorun. Buzlanma oluyorsa, buzlanmanın da çözümü var, yollara tuz dökülebilir. Bu vatandaşlarımızın yanında olmalıyız, kış bastırmadan bu sorunların derhal çözülmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız