SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Yol Uzun Bir Yol.."

0
Güncellendi - 2016-09-18 03:59:19
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, yollarına sağlam adımlarla devam etmek istediklerini söyledi.

“EN GÜZELİ DE GOL YEMEDEN 2-0 KAZANDIK”

Tecrübeli teknik adam, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile önemli bir müsabaka oynadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“İçeride Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığınızda ki kaliteli bir takım, istediğimiz oyunu ilk devre oynayamadık. Ancak şunu da bilmemiz gerekiyor; her zaman dengeli, sabırlı ve baskılı oynamamız gerekiyor. Çünkü bu maçlar çok çok önemlidir. İkinci devresi var, son dakikaları var. Zaman zaman oyun içerisinde yapacağınız hamleler var. Bunları da ikinci devre yaptığımızı düşünüyoruz. İkinci devre takımımız çok daha iyi oynadı. Haklı bir galibiyet aldık. Takımımız çok çok iyi mücadele etti. Elinden gelen her şeyi yaptı. En güzeli de gol yemeden 2-0 kazandık.”

“LİDERLİĞİMİZİ GERİ ALDIK”

Taraftarlara verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Buz, taraftarların güzel bir destek vererek, takımın galibiyetinde önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Buz, taraftarların 90 dakika büyük bir destek verdiğini kaydederek, “Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımız inanılmaz derecede güzeldi. Bizi bu kadar desteklemeleri, ateşlemeler bizim açımızdan mutluluk verici. İnanın çok mutlu oluyoruz. Kardeşlerim de bunu sahada hissediyor. Aslan payı futbolcularımızındır. İstediğimizi başardığımız için çok mutluyuz. Cuma günü liderliği kaybetmiştik, bunu geri aldık. 10 puanımız var, Malatya’ya hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“BENİ ARTIK TANIMANIZ GEREKİYOR”

Dialiba’nın Denizlispor maçı kadrosunda olmaması ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında oyuna sonradan girmesiyle ilgili yöneltilen eleştirileri de değerlendiren Buz, “Beni artık tanımanız gerekiyor. Kadroyu da biliyorsunuz. Dialiba’nın, 3 gol atmış bir futbolcunun oynamadığı zaman eleştirmeden önce bariz şekilde sorgulanması gerekiyor. “Futbolcu neden oynamıyor?” gibi konuşulduğunda birbirimizi tanımamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, Malatya’ya bir şeyler vermek için geldiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her şeyden evvel buraya başarılı olmak için geldim. Cenabı Allah’ta inşallah bizi muvaffak eder. Yolumuz dikenli olacak. Çok çalışmamız gerekiyor. Ama müsabaka müsabaka gideceğiz. Dört maçta 10 puan aldık. Çok mu iyi? Çok iyi olduğu zaman 12 puan alıyorsun. O yüzden iyi diyelim. Başarılarımız var ama abartmamamız gerekiyor. Ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Daha erken, devam edeceğiz. Her müsabakanın ayrı bir hikâyesi vardır. O da bu yol, uzun bir yol. İnşallah sizlerle birlikte bu yolda, bize destek verirsiniz ve birlikte böyle çok mutlu oluruz. Bu Malatya’ya da yakışır.”

“İYİ BİR KADROMUZ VAR”

İyi bir kadroya sahip olduklarını ve bütün futbolcuları kullanmaya çalıştıklarını dile getiren Buz, “Amutu’yu santrafor olarak aldık ama Eren Tozlu da inanılmaz derecede çalışıyor. Takımda bütün futbolcular çok iyi çalışıyor. Amutu tam olarak hazır olmadığı için, bu çocuğu sahaya sürdüğünüzde 60-70-80-90 dakika süre verdiğinizde bu çocuğu hazırlamamış olursunuz. Çarşamba günü kupa maçımız var. Kupa maçında da devamlılığı olması açısından oynatmayı düşünüyorum. Diğer arkadaşlarımızda aynı şekilde şans bulacaklar. İyi bir kadromuz var. Hepsini kullanmaya çalışıyoruz” dedi.

GAZİANTEP CEPHESİ..

Öte yandan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu ise, net 10 pozisyon yakaladıklarını ancak ellerine geçen fırsatı değerlendiremediklerini belirtti.

vedatözsoyluYeni Malatyaspor’a 2-0 kaybettikleri karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Özsoylu, “Oyuncularımız oyun disiplinini yitirmeden iyi mücadele etti. Rakip iyi kapandı. Biz 10 net pozisyon yakaladık. 7 tane ilk yarı, 3 tane de ikinci yarı net pozisyonumuz var. Ama gol bulamadık” dedi.

Özsoylu, Yeni Malatyaspor’un iyi kapandığını ve kaybettikleri bir topla gol bulduklarını ifade ederek, “Yeni Malatyaspor’u galibiyetinden dolayı tebrik ediyoruz. Bizim arkadaşlarımızda en iyi şekilde mücadele ettiler. Sonradan ufak tefek sıkıntılar oldu ama biz dost takımız. Bunlardan hiçbir şey olmaz. Yeni Malatyaspor’a başarılar diliyorum. Takımımızı da verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    antep karşı karşıya dışında pozisyon bulamadılar, gerisi o kadar etkili değildi, bir iki yan top oldu onlarda duran top. zencileri ve koiçleri zorladı ama poziyon olmadı ilk yarı saat 5 maçı olduğu için takımlar oyunlarını oynayamadı. Caner Ağca ilk yarı güneş altında oynadı adam perişan oldu, arada antepli Kahya tekmeledi fırsatını buldukça. Zaten maç sonu kavga çıkardı Kahya. Attığı tekmelerle hırsını alamamış olmalı. İkinci yarı taraftarda takımda kendine geldi. Goller geldi ve maçı aldık. Antep hocası abartmış kendilerini nedense tekmeleri söylememiş. biraz yavaş demeli oyuncularına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    G.Antep bld.sporun Y.Malatyaspor sahasına girdiği toplam pozisyon sayısından bahsediyor herhalde.İşte tv yayınını olmadığı için, bu hocanın dediğini kabul etmek zorundayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Takım genelde iyi oynamadı ama kötü oynayıp kazanmak ta güzel 4.5.. haftalarda fiziksel düşüşler olur bu haftalarda bazı mevkilerde rotasyonda önemli inşaatlah Altınordu maçını da kazanıp yolumuza devam ederiz seyircinin stadların doldurması da çok önemlidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (7 yıl önce)
    Maçı izlemesek inanacağız.Korner atışları dese tamam sekiz korner kazandılar ama gol pozisyonları birinci yarı üç adet,ikinci yarı net bir pozisyonları vardı.Y.Malatyaspor 1-0 dan sonra etkili pozisyonlar buldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • hamit (7 yıl önce)
    durmak yok yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    10 net pozisyon ne antep cephesi ne diyor izleyen var mı
    0
    0
    Yanıtla