SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Yola İhtiyaç Var'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ve Kale Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan ile birlikte Malatya-Pütürge yol bağlantısının yapımı için kurulan şantiye hakkında bilgiler aldı.

Kale ilçesi Gülen köyü üzerinde kurulan şantiyeyi gezen Çalık, burada yaptığı açıklamada, "Malatya-Pütürge-Doğanyol bağlantısını sağlayacak Kale güzergahından olan bu bağlantı Kubbe dağının geçit vermediği kış şartlarında bu bağlantı çalışmamız devam ediyor. Genişletme çalışmaları devam ediyor. Bu sene sonu itibariyle bitirilecek. Ve çok güzel bir haber daha var, 10 kilometresi de 2010 yılı içerisinde asfaltlanacak. Hem Pütürge hem de Kale tarafından çalışmalar yapılıyor. Gülen köyü de bu güzergah içerisinde olacak. Pütürge-Malatya bağlantısını da Kale üzerinden gerçekleştirmiş olacağız. İlk etapta 10 kilometre asfalt yapılacak. Malatya'ya ulaşmasını istediğimiz hastalarda paletli ambulanslar olmasına rağmen hastalarımızı getiremeyebiliyoruz. Dolayısıyla bu yola büyük bir ihtiyaç vardı. Konuyla ilgili bütçe ayrıldı. Bu yol inşallah birleştirilecek. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Malatya-Pütürge bağlantısının kısa sürede sağlanacağını kaydeden Çalık, "Karayolları olarak, İl Özel İdaresi olarak, Malatya olarak, kısacası Türkiye olarak AK Parti'nin izlerini her yolda görüyoruz. Durman yok yola devam, yol yapmaya devam. Anayollarımız bitti. İl, ilçe yollarımız yapılıyor, ilçeler arası yol koşullarını iyileştiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

GANİTAN ÇEŞMESİ AÇILDI

Malatya'nın Kale ilçesine bağlı Gülen köyünde hayırseverler tarafından yaptırılan Ganitan Çeşmesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Kale ilçesindeki Ganitan Çeşmesi'nin açılışına AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ve Kale Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan'ın yanı sıra bazı beldelerin belediye başkanları ve Gülen köyü sakinleri katıldı.

Çeşme açılışı sonrası Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, Gülen köyü sakinleriyle bir araya geldi. Köylülerle yakından ilgilenen AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kayısı patiği yapan bir köylünün evine konuk oldu. Vatandaşlarla sohbet de eden Çalık, bir süre kayısı patiği yaptı. Esprili tavırlarıyla patik yapan Çalık, "Yevmiyemi isterim" diyerek, vatandaşlara takıldı.

Gülen köyü sakinlerinin kanalizasyon ve içme suyu sıkıntılarını da dinleyen Çalık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er ile görüşerek, sıkıntıları aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız