SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Yolu İyileştireceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya - Adıyaman Sincik yolunun iyileştirileceği bildirildi.

Malatya İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Er, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çolak, Etüt Proje Şube Müdürü Mehmet İşidoğru, Yol Şube Müdürü Cengiz Karabulut, Sulama ve Toprak İşleri Şube Müdürü Basri Dağdelen, İçme Suları Şube Müdürü İrfan Kaya, Malatya meclis üyelerinden Hasan Demez, Ali İhsan Topal, Fuat Boyraz, Abuzer Kızıl, İl Özel İdare teknik ekibi ve köy muhtarları ile birlikte Malatya - Adıyaman Sincik yolunda inceleme yaptı. İncelemelere aslen Adıyamanlı oldukları bilinen Beydağı Devlet Hastanesi başhekimi Dr. İlhan Geçit ile Kızılay Şube Başkanı ve Malatya Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Yalçın'ın da katıldıkları öğrenildi.

Malatya - Adıyaman Sincik ve Kahta ilçelerinin yol güzargahında incelemelerde bulunan İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Er, yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi, Adıyaman ili Sincik ve Kahta ilçeleri, Malatya'ya yakın olması münasebetiyle vatandaşlarımız bu yolu tercih ediyor. Bizlerde bu yolun iyileştirilmesi için ekibimiz ve İl Genel Meclis üyeleriyle birlikte çalışma içerisine girdik bu yol bildiğiniz gibi iki büyük ilçeye ve 32 köy ile birlikte 200 mezraya hizmet ediyor" dedi.

Sami Er, "Bu yolun şu anda fiziki şartları iyi değil. Bugünden itibaren bu yolda genişletme işlemlerine başladık. Daha sonra sıkıştırma işlemlerini, sanat yapılarını ve gerekli iş makineleri takviye ederek, yolun asfalt yapım durumuna getireceğiz. Eğer havalar iyi gittiği taktirde bu yolu 45 gün içerisinde bitirmeye çalışacağız. Bunları yaptıktan sonraki aşamalarda bu yolun karayollarına devri konusunda çalışma başlatacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız