SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bu Yolu Malatya Milletvekilleri Engelliyor..'

A- A+ PAYLAŞ

KAHRAMANMARAŞ- AKP Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, Elbistan'ın ticari gelişimini engellemek isteyen Malatya milletvekillerinin, Elbistan - Darende Karayolu çalışmasına karşı çıktığını ileri sürdü.

Milletvekili Doğan, Elbistan - Darende Karayolu üzerinde yapılan çalışmalarda incelemelerde bulundu. Burada açıklama yapan Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, yolun Elbistan'da kalan 9 kilometrelik kısmının en kısa zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi. Yolun Darende İlçesi sınırları içerisinde kalan kısmında yapılacak olan çalışmalara Malatya milletvekillerinin karşı çıktığını iddia eden Doğan, "Karşı çıkılmasındaki tek neden ise Darende halkının Elbistan'la olan ticari ilişkilerine engel olmaktır" dedi.

Yolun tamamlanması halinde Elbistan - Darende ilçelerinin birbirine daha yakınlaşacağını ifade eden Doğan, "Bu yol her iki ilçe halkı için çok önemlidir. Bu yolun yapımı 1996 yılında benim öncülüğümde başlatıldı. Şimdi ise bu yolun genişletilmesi ve yapım çalışmalarını başlattık. Elbistan ve Darende ilçelerini birbirine yakınlaştıracak olan bu yolun Elbistan Karayolları Şefliği'ne bağlı bölümünün ihalesi yapıldı. Malatya milletvekilleri de bu ihaleye karşı çıkıyorlar.

Bu duruma, karşılıklı yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Elbistan - Darende yolunun Elbistan Karayolları Şefliği'ne bağlanması formülünü bulduk. Elbistan - Darende Karayolu tamamlandığında Darende insanı alış verişini Elbistan'dan yapacaktır. Böylece ilçenin ekonomik girdisi artacaktır. Elbistan'ın ticari gelişimini önlemek isteyen Malatya milletvekilleri bu yolun yapımına karşı çıkmaktadırlar" diye konuştu.

Yol çalışmalarının son günlerde tekrar canlanan terör olayları ile önem kazandığını anlatan Doğan, bu yollara jandarma ve emniyet güçlerinin ulaşımının çok kolay olacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız