SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Yolun Sonu Şampiyonluk"

0
Güncellendi - 2016-10-26 04:41:54
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un defans oyuncusu Erdem İsotçu, 1920 Maraş Spor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Yeşiltepe 3 nolu sahada gazetecilere açıklamada bulunan İsotçu, “Önceki röportajlarımda da bir seri yakalamamız gerektiğini ifade etmiştim. Elazığ DSİ Spor karşısında deplasmanda aldığımız galibiyetle başladık. 1920 Maraş Spor karşısında da 4-2’lik galibiyetle devam ettirdik. İnşallah bunu devam ettireceğiz” dedi.

İsotçu, Kahramanmaraş temsilcisi 1920 Maraş Spor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, şunları söyledi: “Sahamızda kazandığımız için mutluyuz. Net bir galibiyet aldık. Önümüzdeki maçlarda da daha iyi mücadeleyle, şampiyonluğa inanan takım görüntümüz devam edecek. İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olacak.”

Takımın oturmaya başladığını dile getiren İsotçu, “Sezon başında talihsiz sakatlıklar yaşadık. Tecrübeli futbolcuların sakatlığı oldu. Onların takıma katılmaları bize daha da fayda sağlayacak. Yolumuz açık. Lig uzun bir maraton ve her şey olabilir. İnşallah önümüzdeki maçları da kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

İsotçu, futbolcular olarak sorumluluk aldıklarını, 1920 Maraş Spor maçında da bunun sahaya en iyi şekilde yansıdığını ifade ederek, “1920 Maraş Spor karşısında sorumluluğu aldık. Özellikle ilk yarıda çok iyi başladık. 20 dakikada maç 3-0 oldu. Bunun üzerine koymalıyız. Bu sorumluluğu 90 dakikaya yaymalıyız. Topun daha fazla bizde kalması gerekiyor. Bunu yapacağımıza inanıyorum. Yapacağımız çalışmalarla bunu daha da geliştirebiliriz” şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız