SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Yolun Sonu Şampiyonluk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:19:14
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Asbaşkanı Nusret Öncü, Yeni Malatyaspor camiası olarak şampiyonluğa inandıklarını ifade ederek, "Biz bu yola baş koyduk. Sezon sonunda hep birlikte mutlu sona ulaşacağız" dedi. 

Öncü, takımın iyi yolda olduğunu kaydederek, "Biz bu yola baş koyduk. Şampiyon olmadan bu yoldan dönmek yok. Takımımız iyi yolda. Önümüzde kritik maçlar ve bu maçlardan alacağımız iyi sonuçlarla, sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf biz olacağız" ifadelerini kullandı. 

"İstediğimiz sonuçları alacağız"

Nusret Öncü, Fethiyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, kalan maçlarda da istedikleri sonuçları alacaklarına inandıklarını kaydetti.

Camianın şampiyonluğa inandığını ve bu inanç etrafında kenetlendiğini dile getiren Öncü, "Sezon başında iyi bir kadro kurduk. Hedefimiz şampiyonluktu ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Önümüzdeki bir engeli daha iyi bir şekilde geçtik. Şimdi Aydınspor 1923 maçı var. Bu kritik karşılaşmadan da 3 puanla ayrılıp, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" diye konuştu. 

"Taraftarımız en büyük gücümüz"

Yeni Malatyaspor taraftarına teşekkür eden Öncü, taraftarların şampiyonluk yolunda en büyük destekçileri olduğunu ifade etti.

Öncü, "Taraftarımız kar, kış, yağmur, soğuk demeden her zaman takımının tanında yer alıyor. Taraftarlarımız en büyük gücümüz. Takımımızı maçın başından sonuna kadar destekleyip, güç veriyorlar. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonunda onlarla birlikte şampiyonluk sevincini doyasıya kutlayacağız" dedi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız