SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Yönü İle Mutluyuz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:45:23
A- A+ PAYLAŞ
 Malatya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nı ziyaret eden Vali Doç. Dr. Ulvi Saran, “Fuarımız bir yönüyle halkımızın çalışmalarını sergileyebilecekleri bir yer haline geldi” dedi.
 
Vali Ulvi Saran fuar ziyaretinde yaptığı açıklamada, İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nın zengin içeriğiyle bölgeye en iyi şekilde hitap ettiğini belirterek, “İstihdam Fuarı yanı sıra burada Malatya’da Halk Eğitim alanında faaliyet gösteren kuruluşlarımızın el becerilerini, hünerlerini gösteren hanımlarımızın eserleri de sergileniyor. Oldukça zengin bir fuar. Birçok sanat eserini çeşitle alanlarda yapılan eserleri ve bazı dikiş nakış eserlerini burada görebiliyoruz. Oldukça çeşitli eserler var. Burası da bir yönüyle halkımızın el becerilerini hünerlerini bir çıktıya dönüştüreceği çalışmaları sergileyeceği bir yer haline geldi. Bu yönü ile mutluyuz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız