SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Yükün Altından Kalkacağız"

0
Güncellendi - 2016-03-25 01:17:06
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, "Ligi bitirebileceğimiz en güzel yerde bitireceğiz. Bu yükün altında Allah'ın izniyle kalkacağız" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Çiftpınar, iki maç üst üste galibiyet alındığı zaman konumların hemen değiştiğini kaydetti.

Çiftpınar, Denizlispor maçına iyi hazırlandıklarını ancak istediklerini sahaya yansıtamadıklarını ifade ederek, "Sezon içinde takımlar bazen böyle kötü futbol oynayabiliyorlar. Aslında bizde Denizlispor maçına çok iyi hazırlanmıştık. İstediklerimizi ortaya koyamadık. İnanılmaz kötü bir futbol sergiledik. Açıkçası kaleye bile gidemedik. Rakibe de bu yönde çok izin verdik. İlk yarının sonunda kalemizde oluşturdukları o baskılı süreçte golü kalemize kapatsaydık eğer belki de bu sonucu almazdık. Çok saçma bir pozisyonda da kalemizde golü gördük. Bence, gol pozisyonunda ofsayt vardı. Hakem o pozisyonu bana göre atladı. O golle devreye 1-0 geride girdik. Belki 0-0 girseydik, ikinci yarı oyunu lehimize çevirebilirdik. Olmadı. Teknik heyet ve biz futbolcular olarak, Denizlispor karşısında kötü futbol oynadığımızın farkındayız. Bundan dolayı taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. Bir daha böyle maçlar inşallah oynamayacağız" diye konuştu.

Ligde kalan maçlarda en iyi sonuçları almak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Çiftpınar, "Önümüzde sekiz tane maçımız var. Çok kritik iki tane iç saha maçımız var. Şimdi onlara odaklanacağız. İç sahada gayet başarılı futbol oynuyoruz. Üç haftada kafaya oynayan takımlardan 7 puan aldık. Bu hafta Play-Off mücadelesi veren Balıkesirspor’u sahamızda konuk edeceğiz. Karamsar bir tablo ortada yoktur. Birkaç hafta önce Play-Off hesapları yapıyorduk. Ama şuanda ligi bitirebileceğimiz en güzel yerde bitireceğiz. Bu yükün altından Allah’ın izniyle kalkacağız" ifadelerini kullandı.

Başarılı defans oyuncusu, alt sıralardan uzaklaşmak istediklerini belirterek, "Bu ligde iki maç üst üste aldığın zaman hemen konumun değişiyor. Yukarı ve aşağı ile bulunan mesafemiz aynı. İkinci yarı iç sahada ki performansımız da belli. İyi sonuçlar alıyoruz. Bu iki maçta çıkaracağımız en iyi 6 puan en kötü ise 4 puan bizi tekrar koparacak" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız