SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Zihniyete Ne Demeli?..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocuklar yararına 29 Aralık Perşembe akşamı Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak olan Yavuz Bingöl konserine "ilgisizliğe" tepki gösteren Himayeye Muhtaç Yaşlı ve Çocukları Koruma Derneği Başkanı Ece Budan, organizasyona CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun öncülük etmesi nedeniyle bazı çevrelerin eleştirileriyle karşılaştıklarını söyledi.

CHP Milletvekili Aslanoğlu; Show TV'de katıldığı bir "yardım" programına birlikte konuk olduğu sanatçı Yavuz Bingöl'den, geliri Malatya Çocuk Yuvası başta olmak üzere kimsesiz ve korumaya muhtaç çocuklar yararına kullanılmak üzere bir konser vermesi talebinde bulunmuş, Bingöl de "hiçbir ücret almadan" böylesine bir konsere seve seve katılacağını bildirmişti.

29 Aralık Perşembe akşamı saat 19.00'da başlayacak olan konserin 10 YTL olan biletlerinin Gonca Mağazası, ABC Kitabevi ve Nostalji Cafe'de satılmaya başlandığı, ancak ilgi görmediği ve satılmadığı öğrenildi.

Yavuz Bingöl'ün yanı sıra sanatçı Engin Gül'ün de katılacağı programla ilgili organizasyonu üstlenen derneğin başkanı Budan, düzenlediği basın toplantısında, konsere 1 gün kalmasına karşın "tek bir bilet" dahi satılmamasının üzüntüsünü yaşadıklarını, bazı çevrelerin CHP Milletvekili Aslanoğlu'nun önderlik ettiği bu girişimi "siyasallaştırdıklarını" ve bu konudaki eleştirilerini kendilerine de ilettiklerini, bundan büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Budan'dan, 'kendileri birşey yapmadıkları gibi yapanların önüne de olmadık engel çıkaranlar'a tepki geldi.

Duyarlı Malatyalıların, böylesine bir organizasyona seyirci kalmayacaklarına inandıklarını ifade eden Budan, konserin her ne pahasına olursa olsun belirtilen gün ve saatte gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız