SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Zor Günleri Birlikte Atlatacağız"

0
Güncellendi - 2020-12-28 04:42:35
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Çırmıhtı Bölgesindeki Mollakasım, Hıroğlu ve Hamidiye Mahallesindeki esnafları ziyaret ederek, taleplerini dinleyip, sohbet ettiler.

‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışı ile esnaflar ve vatandaşlarla sürekli iç içe olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekilimiz Sayın Öznur Çalık, Teşkilatımızın kıymetli üyeleri ve Muhtarlarımızla birlikte esnaflarımızla hasbihal edip hayırlı işler temennisinde bulunduk. Ülkemizin ve kentimizin ekonomik temelini esnaflarımız oluşturmaktadır. Bu nedenle; bir toplumun gelişmesinde ve ilerlemesinde önemli bir kıstas olan esnaflarımız her zaman bizim baş tacı olmuştur. Tabii ki bu dönemde alış verişlerimizi özellikle bakkallarımızdan ve yerel esnaflarımızdan yapılması büyük önem taşımaktadır. Hep birlikte daha fazla el ele gönül gönüle olmamız gereken bir süreçteyiz. Bu tür esnaf ziyaretleriyle istek ve sorunları yerinde dinleyip çözüm üretmeye önem veriyoruz. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz. Devlet, millet el ele vererek inşallah bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Devletimiz tüm imkanlarını seferber ederek, bu zor zamanlarda hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın yanında olduğunu göstermiş ve destek paketini yürürlüğe koymuştur. Umudumuzu yitirmeden hep birlikte bu günleri aşarak, sağlıklı ve mutlu yarınlara birlikte yürüyeceğiz. Millet olarak inşallah bu salgının üstesinden geleceğiz, ekonomimizi ve üretimimizi daha da güçlendireceğiz. Memleket işi gönül işi diyerek çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin. Misafirperverliklerinden dolayı tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bölgenin gelişmesinde esnafın büyük rol oynadığını kaydeden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Daha modern ve yaşanabilir bir kente sahip olmak adına, ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemizin geleceğini şekillendirecek projelerimizi esnaflarımız ve vatandaşlarımızın desteği ile hayat vermeye devam edeceğiz. Yeşilyurt’umuzun her yönden gelişmesi ve kalkınması adına birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Esnaflara ‘hayırlı işler, bereketli kazançlar’ temennisinde bulunan  Milletvekili Öznur Çalık ise, AK Parti olarak üretimi ve ekonomiyi güçlendirecek desteklerle bu süreçte esnafların yanında güçlü bir şekilde yer aldıklarını ifade ederken, esnafın ekonominin can damarı olduğunu sözlerine ekledi.

Milletvekili Çalık ile Belediye Başkanı Çınar, esnaflara ve vatandaşlara ayrıca maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda çağrılarını yinelediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • malatyasevdalısı (3 yıl önce)
    Diyorumm ki; vekiller asgari ücret alsınlar. Hadi parmaklarını kaldırıp maaşlarını kanunen asgari ücrete düşürsünler. Ayrıca yaptıkları hiçbir harcama devletin hazinesinden gitmesin, bir isteğim daha var... MV olmak vatan sevdasıdır neden o maaiları ve hizmetleri alıyorsunuz? Samimiyseniz maaşlarınızı asgari ücrete indirinde görelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Gofreti görünce el pençe duranlar yazıklar olsun size
    0
    0
    Yanıtla
  • selim (3 yıl önce)
    Esnafım 10 ay oldu işyerimi zorunlu olarak kapattınız bu dönem içerisinde bir kuruş yardım almadım Tunusa 5 milyon dolar hibe yapıldı Somalinin 3.5 milyon dolar IMF borcu silindi fotograftakileri bilmiyorum da biz çikolatayla kanacak esnaf değiliz size sormak istediğim sorum var hükümetinizin yardım edeceği ülkeler arasında Türkiye varmı ve esnaf olarak yardım alabilmek için mülteci yada başka ülke vatandasimi olmamız gerekiyor türk olmamız yardım almamıza engelmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (3 yıl önce)
    Biri milletin kafasına çay atar diğeri gofret dağıtır yazık ki ne yazık bu millet ilerde sizleri lanetle anacak ...haaa bu arada benim hakkım varsa fitil fitil burnunuzdan gelsin hepinizin
    0
    0
    Yanıtla
  • öz malatyalı (3 yıl önce)
    Bu siyasilere böyle boyun eğip el pence durursanız sözüm size. Emin olun bu siyasileri bir daha eleştirmeyin. Çünkü gercekten tiskindirici bir durum....
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (3 yıl önce)
    milleti çikolatalı gofretlemi kandıracaksınız esnaf kan ağlıyor siftah yok kredilerin ödenme zamanı geldi para yok ne olacak böyle işsizlik diz boyu zaten typ ile o kadar personel aldınız nisanda yine işsiz kalacaklar eğer bu milleti düşüyorsanız bari typ ile çalışanlar çalıştığı kurumlarda sözleşmeli olarak çalışmaya devm etsin o zaman göreyim sizi helal olsun diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • BERK (3 yıl önce)
    sayın vekil kasapdan etin fiyatınıda öğreneydin 3 tane tatellayla olmaz gedik mahellesini unutmussun
    0
    0
    Yanıtla