SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Budama Tekniğe Uygun'

A- A+ PAYLAŞ

ZMO Başkanı ile TEMA temsilcisi Park Bahçeler Müdürlüğü'nü ziyaret edip, kent genelindeki budamalar hakkında bilgi aldılar.

Ziyaret ve incelemelere ilişkin Belediye Basın Bülteni şöyle:

"TEMA Vakfı Malatya İl Temsilcisi İzzet Berktaş ve Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek ile beraberlerindeki heyet Malatya Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret ederek Malatya genelinde sürdürülen budama çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Malatya’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla Malatya Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret ettiklerini belirten TEMA Vakfı İl Temsilcisi İzzet Berktaş yaptığı konuşmada, “Malatya da yapılan çalışmalar hakkında Park Bahçeler Müdürümüzden bilgiler aldık. Almış olduğumuz bu bilgiler memnuniyet verici. Çalışmaların titizlikle ve özen gösterilerek devamını diliyorum. Malatya kentinin bu şehrin insanına yakışır, yeşiliyle, suyuyla bir bütünlük içerisinde yaşayacağı bir kent olması yönündeki çalışmaları yürekten destekliyoruz. Malatya Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafında sökülen her ağacın yerine 20 tane yetişmiş fidan dikilmekte. Dikilen fidanlarında kayıtları tutulmakta bu çalışmalardan dolayı Malatya Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmaları yerinde görmek amacıyla ziyarette bulunduklarını belirten Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek ise, “Ziyaretimiz sırasında Park Bahçeler Müdürlüğümüzün kent dokusunu oluşturan ağaçların budanmasının teknik özellikleri hakkında bilgiler aldık. Bu çalışmalar ileriki dönemlerde meyvesini verir ve olumlu gelişmelerle karşılaşırız” dedi.

Malatya Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Hakan Yılmaz ise ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Malatya genelinde bazı cadde ve sokaklarda yapılan budama çalışmaları ile diğer çalışmalarımız hakkında Oda Başkanımıza ve TEMA Vakfı yetkililerine bilgiler verdik” dedi.

TEMA Vakfı Malatya İl Temsilcisi İzzet Berktaş, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek ve beraberlerindeki heyet daha sonra, Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Yılmaz ile birlikte budama yapılan yerlerde incelemelerde bulundular.

Yapılan incelemeler sırasında Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek, “Yapılan gençleştirme budaması ile hem form bozukluğu gideriliyor, hem de yaşlı ağaçların ömürleri uzatılıyor. Park Bahçeler Müdürümüz Hakan Yılmaz, yapılan budamanın dünyadaki örneklerini de bize aktardılar” dedi.

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek ile TEMA Vakfı Malatya İl Temsilcisi İzzet Berktaş ağaçlarda kuş yuvası yapılması önerisinde bulundular. Park Bahçeler Müdürü Hakan Yılmaz ise söz konusu çalışmalarının sürdüğünü söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız