SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şire ve Buğday Pazarları Şehir Dışına Taşınmalı"

0
Güncellendi - 2016-08-12 03:16:18
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ettiler. Başkan Özbey, Şire ve Buğday Pazarının şehir dışına taşınması için Başkan Polat’tan destek istedi.

ÖZBEY, “FETÖ’NÜN GİRDİĞİ DAMARLARIN BİR AN ÖNCE TEMİZLENMESİ LAZIM”

15 Temmuz darbe girişimini lanetleyen Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, Fetullahçı Terör Örgütünün ülkemizin bütün damarlarına girdiğinin çok net gözüktüğünü, bu damarların bir an önce temizlenmesi gerektiğinden bahsetti.

ÖZBEY, “ŞEHİR DIŞINA TAŞINMASI GEREKİYOR”

Malatya’da halen faaliyetlerine devam eden Şire ve Buğday Pazarlarının ortak bir çalışma ile şehir dışında uygun bir yere taşınması noktasında Başkan Polat’tan destek isteyen Gürsel Özbey, “Malatya Büyükşehir olduktan sonra gelişim ve ekonomi olarak ta büyümeye devam ediyor. Şire ve Buğday Pazarlarımızı ortak bir konsensus sağlanarak şehir dışında uygun bir yere taşınmasını istiyoruz. Bu belki çok kısa vadede olmayabilir ama netice itibariyle trafik başta olmak üzere ciddi sıkıntılar yaşıyoruz.  Bizim sizden talebimiz; sizin sınırlarınızda olan arasada incelemede bulunalım ve ortak bir düşünceyle neler yapılacağına birlikte karar verelim. Pazar yerlerinin hijyenik ve herkesin gönül rahatlığıyla girip çıkması gerekiyor” dedi.

BAŞKAN POLAT, “HEP BİRLİKTE ÇALIŞARAK ŞEHRİMİZİ BÜYÜTECEĞİZ”

Malatya’yı şehrin dinamikleriyle birlikte kalkındırmaya ve büyütmeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, kendisine iletilen sorunların çözüme kavuşması için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

Polat, “Malatya hepimizin, hep birlikte hareket ederek bu güzel şehrimizi kalkındıracağız. Şehrin tüm dinamikleriyle birlikte sıkıntılarımızı ortak akıl çerçevesinde çözüme kavuşturacağız. Bizlerde elimizi taşın altına koyarak şehrimizi geliştirip büyüteceğiz. Şehrimizin büyümesi için uğraş veren Malatya Ticaret Borsamız, 15 Temmuz’da bir grup vatan haini, katiller tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi karşısındaki duruşlarıyla bu şehrin hepimizin ortak değeri olduğunu ortaya koymuşlardır. Buğday Pazarında en kısa zamanda incelemelerde bulunacağız ve sıkıntıları yerinde tespit edeceğiz. Hem bizler hem de Buğday Pazarı Yönetiminde bulunan arkadaşlarımız ortak bir çalışma yapalım ve bu sorunları aşalım” dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Özbey ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilettikleri sorunların çözüme kavuşması için destek sözü veren Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini sundular.

Bülten

unnamed (19)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Kayısıcı esnaf (7 yıl önce)
    Şire pazarı kesinlikle yeni hal binasının yakınında tahsis edilecek bir araziye yapılmalı,mMalatyamıza yakışır bir site olmalı,esnaflara isteğine göre 50 ve 100 mt kare büyüklüğünde,alt yapısı sağlam ,tek kat üzerine yüksek tavanlı dükkanlar arası tır ve kamyonet geçişine uygun yükleme ve indirip bindirme yapabilecekleri,içinde banka şubeleri,postanesi,atm leri lokanta kamyon garajı sosyal alanı olan bir siteye malatyamızı kavuşturmalıyız,ayrıca vergisini vermiyen bu işle ilgili bağlantısı bulunmayan ,köylüyü dolandıran ,borsaya kaydı olmayan kişilere karşıda bir güvenlik sistemi gelmeli,borsa başkanımızda bir zahmet gelsin onada bir yer yapalım başkan işin başında duran kişidir,uzaktan kumandayla iş olmaz,şunuda söyliyim gürsel beyi ne tanırım ne bilirim ,pazarda iş yapan bir esnaf olarak söylüyorum,yeminle ben amerikada yaşasam daha iyi yönetirim çünkü adam şire pazarının yönetiminden bir haber ,keşke bu yazdıklarımı bir millet vekili okusa diycem,okusaki ne olur onlarda milletten bir haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet baysal (7 yıl önce)
    Ben şire pazarında toptancı bir esnaf olarak kesinlikle katılıyorum,esnaflar park sorunu yüzünden yumruk yumruğa giriyorlar,dükkanların hepsi çaplı ve yamuk yumuk ,okadar kötü uyduruk malzemeden yapılmışki,asma katta oturduğumuzda yoldan kamyon geçse sallanıyoruz,dükkanlar okadar küçükkü esnaf birde harici depo tutuyor,kamyon yanaşayım derken çevre yokunda tehlike arz ediyor trafiği kitliyor,sorunlarımızı yazsam sayfalar yetmez,bu iş için ortak yakınlıkta geniş araziye sahip ve devletten hibe olarak tahsis edilebilecek hazine arazileri şehir mezarlığının karşısında var hem kayalık zemini sağlam 100 mt karelik dükkanlar yapılabilir,hazine arazisi olduğundan borsamızda gidip büyük paralar ödeyip eski yerimize benzer küçük bir alana sıkıştırıp aynı sorunları bize yaşatmak zorunda kalmazlar, benim şire pazarı esnafı olarak görüşüm bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Gücünüz yetiyorsa cezmi kartal daki eğlence merkezleri ni şehir dışına taşıyın şire pazarı yeterince şehrin dışında zaten adam 1 torba kaysı getiriyor onunda yarısını taksi parası mı versin yapyayınnnnnnn
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Kesınlıkle haklı ve tam destek verıyorum. Malatya'nın gezılebılecegı yerli yabancı turıstın alısverıs yapacağı Malatya'nın tanıtımını saglayabılecek şire pazarı gıbı yerler o kadar kotu yerlere yapılmış ki ınsan Aılece gıtmeye korkar! Akpınar, da kı pavyonlar, sire pazarı , balık pazarı , bakırcılar çarşısı, buğday pazarı orası curcuna olmus! Yaa oraları güzel yıkıp sil bastan Ada'm gıbı avm tarzı sıre pazarı yaparsın yada taşırsın mantıklı! Cunku görsel olarak berbat bır yer!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çelik (7 yıl önce)
    Malatya'ya gelen yerli ve yabancı turistler kayısı pazarını gezmek, alışveriş yapmak için şehir dışına mı çıkacak? Behey süper zeka borsa yöneticileri eğer ard niyetiniz yoksa ve buradan katakulli yaparak arsanıza değer katmak gibi bir rant beklentiniz yoksa bu şehre kötülük yapmayın . siz şehircilik uzmanı mısınız, bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahsettikleri yer restore edilen eski şire pazarı değil. Çevre yolu üzerindeki yeni şire pazarı. Nam-ı diğer şeytan pazarı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şire Pazarı turistlerin kayısı aldıkları bir yer değil. Üretici, küçük esnaf ve ihracaatçılar arasında tonlarla ifade edilecek ürünlerin el değiştirdiği ve çok sayıda kamyon ve kamyonetin hergün uğramak zorunda olduğu bir yer. Malatya gerçeklerinden kopuk bir yorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Kesinlikle katılıyorum.Bu da yeterli değil akpınar tarafınada bir çözüm bulunmalı.
    0
    0
    Yanıtla