SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bugün Su Kesilecek!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bu sabah başlayan 24 saatlik içmesuyu kesintisi, "yarım saat önce" vatandaşa duyurulmak üzere basın kuruluşlarına iletildi ve bu durum tepkilere yolaçtı.

Alt geçit çalışmaları nedeniyle; 21 Eylül Çarşamba sabahı 08.00 ile 22 Eylül Perşembe sabahı 08.00 arasında bazı bölgelerde uygulanacak su kesintisiyle ilgili Belediye Basın Bülteni, Malatyahaber.com'a, 21 Eylül Çarşamba sabahı 07.40'da, yani kesintinin başlayacağı belirtilen saatten 20 dakika önce ulaştı.

Belediyenin, kesintiye ilişkin basın bülteninde şöyle deniliyor:

"Malatya Belediyesi son aylarda altyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan ve yapımına başlanan Sıtmapınarı ve Emeksiz Araç Altgeçit inşaatları da büyük bir hızla sürüyor.

Alt geçit çalışmaları nedeniyle Q 700’lük isale hattındaki vananın kapatılması sonucu, bazı mahallelerde 21 Eylül Çarşamba günü saat 08.00’de yapılan su kesintisinin 22 Eylül Perşembe sabahı saat 08.00’e kadar devam edeceği, ancak söz konusu mahallelere daha erken su verilmesi amacıyla Belediye ekiplerinin çok yoğun bir şekilde çalıştıkları bildirildi.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, alt geçit çalışmaları nedeniyle zaman zaman su kesintilerinin olabileceği ve bu nedenle vatandaşların sıkıntı yaşamamaları için tedbirli olmaları istendi.

Su Kesintisi Olan Mahalleler…

Su kesintisi yapılan mahalleler: Niyazi, Şık Şık, Büyük Mustafapaşa, Şifa, Akpınar, Halfettin, Hidayet, Sanayi, Çavuşoğlu, Salköprü, İlyas, Sancaktar, Sarıcıoğlu, Melekbaba, Şehit Fevzi, Bentbaşı, İskender, Taştepe, Kaynarca, Uçbağlar, Beylerbaşı ve Kiltepe Mahalleleri."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız