SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bugün Yeni Malatya Store'de İmza Günü

0
Güncellendi - 2018-09-21 16:35:59
Bugün Yeni Malatya Store'de İmza Günü
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ve bazı futbolcular, 21 Eylül Cuma günü (bugün) Malatya Park AVM'deki Yeni Malatya Store'de imza gününe katılacaklar. AVM yönetiminden yapılan açıklamada, imza gününün saat 14.00'de başlayacağı bildirildi.

İLGİ GÖRÜYOR..

Bu arada, Evkur Yeni Malatyaspor’da geçen ay içerisinde açılan lisanslı ürün satışı mağazasında ürünlere yoğun ilgi gösterildiği belirtildi.

Malatya Park AVM’deki satış mağazasına özellikle başka illerden gelen Malatyalıların büyük ilgi gösterdiği, mağazanın zaman zaman bu taleplere karşılık vermede zorlandığı ifade edildi. Aksesuardan, süs eşyasına kadar bir çok ürünün satıldığı mağazanın kısa sürede büyük ilgi gördüğünü belirten sarı kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Aziz Yalçınkaya, "Malatyalılar hem kulübe destek çıkıyor hem de mağazadan alışveriş yapıyor. Kışlık ürünler başta olmak üzere şapka, atkı, anahtarlık, eşofman, şort, tişört, forma, en çok tişört ve forma satışı yapılıyor. İnsanlar sarı-kırmızı ve sarı-siyah takım formalarını satın almayı tercih ediyor. Talebi karşılayamadığımız günler de oluyor. Mağazamıza gelen taraftarlar hiçbir şekilde ürünün fiyatını bile sormadan beğenip kabinde deniyor, beğendiyse ödemesini direkt yapıyor. Kendi şehrinin takımına, kulübüne destek olmak için gelip ürün aldıklarını ifade ediyor. Talebe göre ürünleri getirip Malatyalıların beğenisine sunarak satın almalarını kendi takımlarına sahip çıkmalarını sağlıyoruz" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da ‘Lisanslı ürün al takımına sahip çık’ kampanyasına sarı kırmızılı oyunculardan da destek geldi. Golcü Khalid Boutaib, kaleci Fabıan Fornolle ve orta saha oyuncusu Michael Pereira mağazadan forma alarak kampanyaya destek verdi.

Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    heyyt be babayiğitler. :) :) :) :) :)
    0
    0
    Yanıtla
  • zafer kavuk (5 yıl önce)
    bir forma 140 tl. bence çok pahalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ilk (5 yıl önce)
    Helalll
    0
    0
    Yanıtla