SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bugüne Kadar Aldığım En Güzel Hediye''

A- A+ PAYLAŞ

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği görevine atanan Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın’a veda ziyaretinde bulundu.

Malatya Belediyesi’ne gelişinde Belediye Başkanı Akın tarafından törenle karşılanan Vali Osman Derya Kadıoğlu, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ile tek tek tokalaştı ve tören kıtasını selamladı.

Vali Kadıoğlu ve Başkan Akın karşılama töreninden sonra başkanlık makamına geçtiler. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Akın, Vali Kadıoğlu’nun Malatya ve Malatya için önemli hizmetler gerçekleştirdiğini kaydetti.

Başkan Akın, Malatya halkının kendisine hizmet edenleri takdir ettiğini belirterek, “Bu takdirin bir göstergesi olarak Malatya Belediye Meclisi 2006 yılının ilk toplantısında 1 numaralı kararı ile Sayın Kadıoğlu’na, Malatya’nın Fahri Hemşehrisi payesini vermiştir” dedi.

Belediye Başkanı Akın, daha sonra, Malatya Belediye Meclisi’nin Vali Osman Derya Kadıoğlu’na “Fahri Hemşehrilik Payesi” verilmesi kararına istinaden hazırlanan “Fahri Hemşehrilik Beratı” nı Vali Kadıoğlu’na sundu.

Vali Osman Derya Kadıoğlu ise konuşmasında, Belediye Başkanı Akın’ın takdir sözlerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, yaklaşık iki yıl boyunca kendisiyle birlikte Malatya’ya hizmet üretmenin sevincini yaşadığını söyledi.

Vali Kadıoğlu, bugüne kadar görev yaptığı birçok yerde fahri hemşehri olarak anıldığını belirterek, “ Ancak, Malatya Belediye Meclisi’nin bana verdiği “Fahri Hemşehrilik Payesi” ünvanı nedeniyle hazırlanan ve Sayın Başkan tarafından bana sunulan “Fahri Hemşehrilik Beratı” bugüne kadar almış olduğum en güzel hediye oldu. Başta Malatya Belediye Başkanımız Sayın Akın olmak üzere, Belediye Meclis Üyelerine ve tüm belediye çalışanlarına, bu ince davranışları için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız