SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulgurlu'ya Asfalt Yol

0
Güncellendi - 2016-08-24 20:53:48
Bulgurlu'ya Asfalt Yol
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Battalgazi ilçesine bağlı Bulgurlu Mahallesi ve bölgesinde yaklaşık 15 km birinci kat sathi kaplama asfalt yol çalışması yapılıyor. Bulgurlu Mahallesi sakinleri, Battalgazi Belediyesi’nden çok güzel hizmetler aldıklarını belirttiler.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde sürdürülen asfalt çalışmaları kapsamında Bulgurlu Mahallesi ve bölgesinde yaklaşık 15 km birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması yapılıyor. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinlerinden Mehmet Bulgurlu, “Battalgazi Belediye başkanımıza çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bulgurlu köyü olarak şu anda çok güzel hizmetler aldık. Köyün içine parke taşları döşendi. Havuzlarımız yapıldı. Yeni kurulan ve çevre illerden gelen vatandaşlarımızın yoğun olarak geldiği bu mahallemizde ise asfalt çalışması yapılıyor. Muhtarımızda sağ olsun ilgileniyor. Biz mahalleliler de, çalışan personele elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Selahattin Gürkan başkanımıza hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Mahallemizde başarılı çalışmalar yürütülüyor. Mahallemiz asfalt ve kilit taş çalışmalarıyla yaşanabilir bir yerleşim yeri haline geldi” ifadelerini kullandı.

İbrahim Çelem isimli mahalle sakini de, “Yapılan çalışmalardan memnunuz. Bu çalışmaların mahallemize gelmesinde emeği geçen başta Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve tüm personele teşekkür ediyoruz. Yapılan çalışmalardan sonra tozdan ve çamurdan kurtulacağımızdan dolayı oldukça mutluyuz” dedi.

Çok güzel çalışmaların yapıldığını ifade eden Übeydullah Yalçın ise, “Mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir çalışma oldu. Daha önceleri yollarımız hep çamur ya da toz yığını halindeydi. Asfaltlama çalışmasından sonra oldukça güzel bir görünüme kavuştu. İnşallah daha da güzel olacak. Biz bu sokakta 40 haneyiz. 40 hane de yaklaşık 150 kişi yaşıyor. Çalışma yapılmadan önce sıkıntılarımız vardı. Yazın toz, kışın çamurdan geçilmiyordu buralardan. Bu dönem mahallemize ve sokağımıza yapılan çalışmalar oldukça güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mustafa Yıldırım isimli mahalle sakini de, “Bizim daha önce köy olan ve Büyükşehir olduktan sonra mahalle haline gelen Bulgurlu’ya yapılan hizmetlerden dolayı oldukça memnunuz. Bu gelen hizmetlerden sonra mahallemizin çehresi yüzde yüz değişti.  Ara sokaklarda yapılan tadilat ve diğer hizmetlerden dolayı oldukça memnunuz. Battalgazi Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Köyümüz gelen hizmetlerden sonra çok değişti. Doğal yapısı ve görüntüsüyle de değişti. Çok güzel oldu. Ara sokaklara girilmez iken yapılan çalışmalardan dolayı modern bir görüntü hakim oldu” diyerek, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Molla Bekir Cami İmam Hatibi Mehmet Ayaoku ise, cami çevre düzenleme çalışmaların yapılacağını belirterek, “Sayın Battalgazi Belediye Başkanımızdan Allah, Peygamber razı olsun. Kendisin isteklerimizi ilettik. Camimizin etrafının kilit taşı yapılmasını istedik. Özellikle yollardan dolayı cemaatimizin rahatsız olduğunu dile getirdik. Kendileri de buraya teşrif ettiler. Bugün de bu çalışmalar kendisinin talimatlarıyla başladı. Kendisinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Bülten

asfalt

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız