SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulunan Ceset Kayıp Gencin

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:34:02
Bulunan Ceset Kayıp Gencin
A- A+ PAYLAŞ

Marmara Adası sahilinde bulunan cesedin, yapılan DNA testi sonucunda, Kumburgaz’da denizde kaybolan gençlerden Serdar Demir’e (25) ait olduğu belirlendi. Bulunan cesedin oğluna ait olduğunu öğrenen acılı anne, Vali Mutlu ile yaptıkları görüşmede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 

Kumburgaz’da geçtiğimiz pazar günü kiraladıkları deniz bisikletiyle kaybolan Mikail Çelik (30), Doğan Demir (21), Şükrü Kahraman (28), Yusuf Büyükizgi (29) ve Serdar Demir’i arama çalışmaları devam ederken, Marmara Adası sahilinde bir erkek cesedi bulunmuştu. Cesedin kimliğini belirlemek için kayıp gençlerin ailelerinden DNA örnekleri alındı. Yapılan testlerin sonucunda cesedin, kayıp gençlerden Serdar Demir’e ait olduğu tespit edildi. Bulunan cesedin oğluna ait olduğunu öğrenen acılı anne Rusket Demir, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile yaptıkları görüşme sırasında fenalaştı. Sahil Güvenlik Marmara Boğazlar Bölge Komutanlığı’na getirilen ambulansla Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi’ne kaldırılan acılı anne, tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız