SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buluntu Ceset Hala Kimliksiz!..

A- A+ PAYLAŞ

Çamurlu Köyü sınırlarında Emniyet Atış Poligonu sahasında bulunan cesedin kimliğinin belirlenmesine ilişkin çalışmalar sürüyor.

Merkez Çamurlu Köyü Venk Mezrası mevkiindeki Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonu sahası içerisinde, Perşembe günü saat 11.50 sıralarında; 35-40 yaşlarında, 1.70 boylarında, 70-80 kg. ağırlığında, esmer tenli, 4-5 cm'lik sakallı, bakımsız el ve ayak parmakları kurumuş, her iki el bileklerinde "para lastiği" diye de bilinen ambalaj lastiği takılı, sol bilegine naylon poşet parçası geçirilmiş bir erkek cesedi bulunmuştu.

YİMPAŞ'ın arkasındaki söz konusu Atış Poligonu Sahası içerisinde bulunduğu jandarma tarafından açıklanan cesedin 1-2 metre yakınndaki kırçıllı ceketin ceplerinde; bol miktarda sigara izmariti, uzun süre önce atılmış tüfek boş kovanlarının kağıt parçaları, 1 çakmak ile dondurma çubuklarının da bulunduğu, bu bulgulara göre şahsın akli dengesinin yerinde olmadığının değerlendirildiği bildirildi.

Jandarma; üzerinden kimlik çıkmayan cesedin Adli Tıp Grup Başkanlığı'na nakledildiğini, Adli Tıp'ta yapılan ilk incelemede, cesedin duruş şekline göre ölü morluklarının cesedin yere temas ettiği bölgede oluşmaya başladığının saptandığı, cesette herhangi bir darp, zorlama, ateşli ya da kesici, delici silah yarasına rastlanmadığı, alınan parçaların İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği, kesin ölüm nedeninin buradan gelecek raporla belli olacağı açıklamasını yaptı.

Açıklamada, şahsın kimlik belirleme çalışmalarının da sürdüğü belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız