SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulut da İstifa Etti.!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Valiliğe istifa dilekçesi verdi. Bulut'un AKP'den milletvekili aday adayı olacağı belirtildi.

Valiliğe istifa dilekçesini verdikten sonra valilik binası önünde basın mensuplarına açıklama yapan Mehmet Bulut, "Eğitimin içindeydim. Zaten daha önce eğitim müfettişliği yaptım. İlimizin diğer sorunlarını da biliyorum. Bu nedenle aday olduk. Malatya'ya ve Malatyalılara hizmet için adayız" dedi.

2004 yılından beri Milli Eğitim Müdürü olarak çalıştığını hatırlatan Bulut, "Daha önce eğitim müfettişi iken il'in her yerini gezdik. Sorunlandan haberdarız. Biz buranın çocuğuyuz. İlimize hizmet etmek istiyoruz seçim dönemine kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz"şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun, "Seçilmediğiniz takdirde ne yapmayı düşünüyorsunuz?" sorusuna karşılık Bulut şunları söyledi: "Görevimiz gereği geri dönmemize bir engel yok. Tabii ki Allah ne demişse o olur. Ancak seçilememe durumunda tekrar kaldığımız yerden görevimize devam edeceğiz inşallah."

ER BAŞVURDU..
Bu arada İl Özel İdaresi genel sekreteri iken istifa edip AKP'den Malatya milletvekili aday adayı olan Sami Er, AKP'ye müracatına kalabalık topluluk ve ailesiyle birlikte geldi.

Parti il binasında, bazı belediye başkanları, il genel, belediye meclisinin bazı üyeleri, birçok muhtar , İl Özel İdaresi'nin bazı çalışanları ve ailesinin katılımı ile başvuru dosyasını İl Başkanı Bülent Tüfençi'ye veren Sami Er'in başvuru sırasında, partinin merkez ilçe başkanı Celal Ekici, gençlik kolları başkanı Mehmet Acar ve parti yönetiminde bazı kişiler bulunurken, Er'in oldukça heyecanlı olduğu görüldü.

Sami Er yaptığı konuşmada, "Peygamberimiz, 'İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır' buyuruyor. Biz de bu idrak ile Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu düşünerek taşın altına elimizi koyduk "ifadelerini kullandı.

"Eğer milletvekilliğini rabbim bana nasip edecek olursa, hiç kimsenin gönlünden kopan nağmeye sağır sultan kesilmeyeceğimi, yaptım oldu demeyeceğimizi , ortak akıl ile hareket edeceğimizi söylemek istiyoruim"diyen Er, "Aslolan şu gök kubbede hoş bir sada bırakmak olduğumuzu biliyoruz. Bu yarışta ben de varım diyen bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum"şeklinde konuştu.

Er'in milletvekili aday adaylığı başvuru dosyasını alan İl Başkanı Bülent Tüfençi de kısa konuşmasında, "Hizmetleriyle takdir toplamış olan Sami bey'e aday adaylığı yolunda başarılar diliyorum"dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız