SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulut, Doğuç'un Geldiği Yere..

A- A+ PAYLAŞ

Hamza Doğuç'un Kilis'te görevli iken açtığı davayı kazanıp Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dönmesinden sonra rapor alan Mehmet Bulut (fotoğraftaki)'un da Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandığı bildirildi.

Mehmet Bulut'un, Malatya'ya dönen Doğuç'tan boşalan Kilis Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in imzalarını taşıyan üçlü kararname Resmi Gazete'nin 28 Haziran Perşembe günkü sayısında yayınlandı.

Doğuç, 2004 yılı Kasım ayında Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınmış, yerine İlköğretim Müfettişi Mehmet Bulut vekaleten getirilmiş, ardından Doğuç'un idare mahkemesine gitmesiyle birkaç kez Malatya'ya iadesine ilişkin kararlar çıkmış, kararlar uygulandıktan hemen sonra Doğuç yine alınmış ve Bulut göreve getirilmişti. En son geçtiğimiz yıl Nisan ayında Doğuç, asaleten Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, Bulut da yine asaleten Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmışlardı. Doğuç, Malatya'ya dönüş için Gaziantep İdare Mahkemesi'ne açtığı davayı kazandıktan sonra, 25 Haziran Pazartesi günü Malatya'ya gelerek göreve başlamış, Bulut ise aynı gün 20 gün süreyle rapor almıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız