SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bulut Görevden Alındı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:06:25
A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı'nda kapsamlı bir görevden alma operasyonunun uygulandığı, bu kapsamda 14 genel müdürden 3'ünün, 140 daire başkanından 23'ünün, 81 il Milli Eğitim Müdüründen de 12'sinin merkeze çekildiği, merkeze alınan isimler arasında Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'un da yeraldığı bildirildi.

milliyet.com.tr'de Ankara mahreçli olarak Ayşegül Kahvecioğlu imzasıyla yayınlanan haberde, Emniyet Genel Müdürlüğü'ndeki görevden almalara benzer bir operasyon, bugün Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında yapıldı. 6528 sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanunun bugün Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte iktidarca, Milli Eğitim Bakanlığı operasyonu için düğmeye basıldığı, görevden alınan iki Talim Terbiye Kurulu üyesinin yerine de yeni isimler atandığı kaydedildi. Değiştirilen 12 İl Milli Eğitim Müdürü'nün 10'unun yerine yeni atama yapıldı. Bu kapsamda Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan görevden alınırken, yerine Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt getirildiği belirtildi.

Habere göre; Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, merkeze çekildi. Yerine vekaleten şube müdür yardımcısı Mustafa Bilici atandı. Adana İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet merkeze çekilen isimler arasında yer aldı. Diğer görevden alınan il milli eğitim müdürleri şöyle:Mehmet Emin Korkmaz (Bitlis), Sebahattin Akgül (Denizli), Murat Yazıcı (Gümüşhane), Halil Sanlı (Hatay), Mehmet Bulut (Malatya), Gıyasettin Taş (Siirt), Recep Düzgün (Uşak), Lütfiye Deneri(Aksaray), Mustafa Sami Akyol (Yalova), Kadir Kılıç (Osmaniye), Bekir Aksoy (Kastamonu).

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNE ATAMALAR

hurriyet.com.tr'de Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre yeni atamalar şöyle:

Ankara- Erol Bozkurt

Adana- Abdulgaffar Büyükfırat

Erzurum-Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan

Ağrı- Hatem Dursun

Amasya- Yrd Doçent Hüseyin Güneş

Çankırı- Harun Fatsa

Elazığ- Ahmet Bağlıtaş

Diyarbakır- Mardin il Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu

Kastamonu- Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan

Mardin- Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın

Rize- Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül

Tunceli- Ali Eyüp Koca

Kırıkkale- Fethi Fahri Kaya

Batman- Mehmet Çelik

MALATYA'YA ATAMA YOK..

Denizli, Bitlis, Hatay, Bursa, Gümüşhane, Malatya, Siirt, Uşak, Aksaray, Yalova ve Osmaniye'ye İl Müdürü atamaları daha sonra yapılacak.

Haberin tamamını milliyet.com.tr' ve hurriyet com.tr'ye aşağıdaki adresten ulaşarak okuyabilirsiniz:

http://siyaset.milliyet.com.tr/meb-de-cok-kritik-atamalar/siyaset/detay/1851667/default.htm

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26008903.asp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız