SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulut: "Maalesef Transferler Gecikti"

0
Güncellendi - 2018-01-23 16:56:30
Bulut:
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, transferde geç kaldıklarını ifade ederek, “Ben 3,4 hatta 5 Ocak’a kadar iki transferin gelmesini umuyordum. Bu gerçekleşmedi. Tabi bu işimizi kolaylaştırmıyor, zorlaştırıyor” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, transfer süreci ve takımın son durumunu değerlendirdi.

“İKİNCİ YARIYA GÜZEL BAŞLADIK”

İkinci yarıya deplasmanda oynadıkları Osmanlıspor maçıyla başladıklarını anımsatan Bulut, “Maça baktığımızda üzgünüz. Çünkü 2 puan kaybetmiş olduk. Ama yine de deplasmanda 1 puan almak altın değerindedir. Her puan bize lazım. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmiş olsaydık, şuan daha mutlu olacaktık. Çünkü 25 puanda olacaktık ve üst sıralara biraz daha yakınlaşacaktık. Alt taraftan da uzaklaşmış olacaktık” dedi.

Bulut, Osmanlıspor karşısında oyuncularının verdiği mücadeleden memnun olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Takım iyi oynadı. İyi defans yaptık. Yine 4-5 tane gol pozisyonumuz var, değerlendiremedik. Önemli olan o pozisyonlara girebilmek. Önümüzdeki maçlarda onları değerlendireceğimizi düşünüyorum. Takımımız Antalya kampında da iyi çalıştı. İkinci yarıya güzel başladık.”

“MAALESEF TRANSFERLER GECİKTİ”

Bazı mevkilere mutlaka transfer yapılmasını istediğini ancak transferlerin geciktiğini kaydeden Bulut, “1,5 aydan fazla oldu, transfere ihtiyacımızın olduğunu söyledim. Çünkü kalitenin artması gerekiyor. Kalitenin artması içinde kaliteli futbolcuya ihtiyacımız var. Hücum anlamında oyunumuzu daha güzelleştirmemiz lazım. Defans anlamında şuan takımımız gerçekten iyi işler yapıyor. Orada da detaylar üzerine çalışacağız. Daha iyi olmamız lazım. Hatalarımız yine var. Ama ofansif anlamda kendimizi daha iyi konuma getirmemiz lazım. Nasıl daha iyi konuma geliriz, yakaladığımız şansları değerlendirmemiz lazım. Bazı mevkilere kesinlikle transfer yapılması gerektiğini söyledim. Ama maalesef bu transferler gecikti. Ben 3,4 hatta 5 Ocak’a kadar iki transferin gelmesini umuyordum. Bu gerçekleşmedi. Tabi bu işimizi kolaylaştırmıyor, zorlaştırıyor” diye konuştu.

“İKİ OYUNCUYA YAKINIZ”

Bulut, transferde iki oyuncuyla anlaşmak üzere olduklarını ifade ederek, “Hamit Altıntop kendisini izin istedi. Düşünüp, eşiyle görüşecekti. Bugüne kadar bize geri dönmedi. O konuyla ilgili bizim ya da yöneticilerin yaptığı yanlış bir şey yok. Diğer transferlerde daha çabuk davranabilirdik. Ama diğer taraftan da oyuncu gönderemiyorsunuz. Futbolcu ayrılmak istemiyor veya takım bulamıyor. O yüzden devre arası transfer yapmak gerçekten kolay değil. Alacağınız zaman takımdan farklı fiyatlar önümüze çıkıyor. O da elinizi kolunuzu bağlıyor. Ama şuan birkaç futbolcuya yakınız. Tahmin ediyorum bugün yarın bir iki transfer gerçekleştireceğiz. Ama ondan sonra bitmiyor bir iki adam daha lazım olacak” şeklinde konuştu.

“EROL HOCA BIRAKIP GİTMEYECEK”

Bulut, takımı şuanda bulunduğu konumdan daha üstlere taşımaları adına transferin şart olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Takıma yeni geldiğimde ‘transfer takıma şart ama kimse Erol hoca bırakıp gidecek’ kimse bunu beklemesin. Ben her zaman sözümün arkasında olan bir kişiyim. Ben sözümü yerine getireceğim. Yönetime transferin şart olduğunu söyledim. Basında da rahatlıkla açıkladım. Futbolcularıma da söyledim. Gizlenecek bir şey yok. Takımımızı şuan bulunduğu pozisyondan daha iyi yerlere taşıma adına transfer şart. Yönetim uğraşıyor. Tahmin ediyorum bir iki gün içerisinde iki transfer gelecek. Transferde maalesef geç kaldık. Arkadaşlarımız daha erken gelmiş olsaydı, takım içerisindeki performansı biraz daha artırmak istiyordum. İlk maçımıza bakarsak iyi oynadık. İçimizde orta saha, kanatlar ve defansta rekabet var. Murat Akça uzun zaman oynamadı, Osmanlıspor maçında çok iyi bir maç çıkarttı. Diallo uzun zaman oynamadı, çıktı çok iyi bir maç çıkarttı. Onlar sevindirici, inşallah sonradan giren diğer arkadaşlarda aynı performansı hep birlikte gösterir. Çünkü her futbolcuya ihtiyacımız var. Bazı futbolcularımız şuanda limitte oynuyor, maksimumunu veriyor. Onlarda düşüş görülecek ama onlar düşüş yaşarken diğerlerinin çıkışa girmesi lazım.”

“BU SEFER ŞANSIMIZ TUTACAK”

Demir Grup Sivasspor ile hafta sonu sahalarında oynayacakları karşılaşmaya da değinen Bulut, “Her rakibimize nasıl hazırlanıyorsak, Demir Grup Sivasspor maçına da öyle hazırlanacağız. Analizlerini yapıyoruz. hocalarımız çalışıyor. Önümüzdeki bir iki gün içerisinde hem ofansif hem de defansif anlamda neler yaptıklarını, zaaflarını görüp onun üzerinde çalışacağız. İstediklerimizi uygulamaya çalışacağız. Sivas iyi bir ekip, iyi oyuncuları var. Kolay bir maç olmayacak. Sivas’a Malatya’nın şansı tutmuyor galiba ama bu sefer tutacak. Her şeyin bir ilki vardır” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Ara transfer döneminde verim alınamayan yabancı transferler ayıklansaydı iyi olurdu.Yeni alınan 3 genç oyuncuya şans verilemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedir44 (6 yıl önce)
    Yönetim çok ucuza "Baba" futbolcu arıyor. Pahalıya aldıkları elinde kaldı. Sezon başında aldığı kalitesiz, 2. lig futbolcuları gitmek istemiyor. Çünkü bunları 2. ligden bile isteyen yok. Sanırım paralar da suyunu çekti. Kıvranıp duruyorlar. Erol Bulut bu takımın performansını yükseltti ve puanı 23'e getirdi. Hocanın daha iyisini yapacağına eminim. Ama acilen bu yönetimin ve Ali Ravcı'nın takımı bırakması lazım. Kendilerine göre 2. lig hatta 3. lig takımları var. Aldıkları futbolcuları da oraya götürürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (6 yıl önce)
    Bu başkanda hayır çıkmaz yarın o bir gün hoca bırakıp giderse şaşmayın arkadaşlar su uyur gibi yönetim uyuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Dia ve Barazit de sorun nedir? Neden antrenmanlarda çalışmıyorlar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak (6 yıl önce)
    Alışırsın hocam alışırsın. Biz alıştık palavralara...
    0
    0
    Yanıtla
  • adiiyamanli Abizer (6 yıl önce)
    Hocam : Sana körü gösterip şaşıya razı etmeye çalışıyorlar Bunların transfer yapmak gibi derdi yok rahat ol
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (6 yıl önce)
    Hocam sen haklısın fakat sabret bu yıl ligde bırakırsan kendi sisteminle yeni basaksehiri olusturacaksın hem malatya kazanacak hemde sen kazanacaksın biraz sabır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak yaman (6 yıl önce)
    Hocam sen haklısın herkez çatır catır transfer yapıyor bizim başkan uyuyor yazık bu taraftara bukadarmı acisiz çok üzülüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    HOCA SENİN SUÇUN TAVRINI ORTAYA KOYACAKTI SEN GEVŞEK DAVRANIRSAN GEVREKTE GEVŞEK DAVRANACAK
    0
    0
    Yanıtla