SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulut Yönetimle Bir Araya Gelecek

0
Güncellendi - 2018-05-20 17:21:04
Bulut Yönetimle Bir Araya Gelecek
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de ilk sezonunda adından söz ettiren Evkur Yeni Malatyaspor’da gözler kulüp başkanı Adil Gevrek ile teknik direktör Erol Bulut’un yapacağı görüşmeye çevrildi.

  Evkur Yeni Malatyaspor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’de büyük bütçeli takımları geride bırakarak, sezonu 43 puanla 10.sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, ilk sezonda aldığı sonuçların yanı sıra verdiği mücadeleyle bütün dikkatleri üzerine çekti.

  Teknik direktör Erol Bulut’un takımın başına geçmesiyle başka bir hüviyete bürünen sarı kırmızılılarda, gelecek sezon planlaması bir anlamda 33.haftada İstanbul’da oynanan Galatasaray karşılaşması öncesi başladı. Teknik direktör Erol Bulut, İstanbul’da kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyelerine, 3 yıllık bir planlama çerçevesine hazırladığı projeyi anlattı. Bulut, gerçekleştirdiği sunuma ilişkin, "Kısa vadede neler kulübümüze katabiliriz. Bu kısa vade dediğim alt yapıyla ilgili, tesisimizle, sahalarımızla ilgili neler yapmamız gerekiyor, neleri geliştirmemiz gerekiyor, neleri kulübümüzün içinde değiştirmemiz gerekiyor ve neleri ilerletmemiz lazım böyle bir sunum yaptım. Kendileri bana çok beğendiklerini ve çok faydalı olacağını söylediler. Bu şekilde bir sunumumuz oldu. 3 senelik bir proje sunduk" ifadesini kaydetti.

YÖNETİMLE BİR ARAYA GELECEK

  Galatasaray karşılaşması öncesi teknik direktör Erol Bulut’un yönetime verdiği sunum, bir anlamda gelecek sezonla ilgili yapılacak çalışmalara başlandığı yorumunu beraberinde getirdi. Takımla bir yıl daha sözleşmesi bulunan Erol Bulut ve kurmaylarının geleceğinin konuşulmadığı sunum toplantısı sonrası gözler kulüp başkanı Adil Gevrek ile teknik direktör Erol Bulut’un gerçekleştireceği ikinci görüşmeye çevrildi.

  Sezonun tamamlanmasının ardından yönetimle, Bulut’un bir araya gelerek, öncelikle transfer çalışmaları sonrasında ise 3 yıllık sunum çerçevesinde gerçekleştirilecek çalışmaların detaylı bir şekilde ele alınması bekleniyor. Bulut ile yola devam etmek isteyen yönetimin, genç teknik adamla en az 3 yıllık sözleşme yenilemeyi planladığı öğrenildi.

5 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

  Evkur Yeni Malatyaspor’da yönetim ile teknik direktör Erol Bulut’un gerçekleştireceği toplantıda ilk olarak transfer konusu masaya yatırılacak. İlk sezonunda kümede kalma başarısını gösteren sarı kırmızılılar, geçtiğimiz günlerde transferle ilgili bir komite oluşturmuş ve transfer çalışmaları için düğmeye basmıştı.

  Teknik direktör Erol Bulut ile yapılacak olan görüşme sonrası transfer çalışmaları daha da hız kazanacak. Sezon içerisinde Arjantin ve Uruguay’da izleme ekibi tarafından listede bulunan futbolcuların maçları izlenmiş ve hazırlanan rapor yönetime iletilmişti.

  Spor Toto Süper Lig'de ilk sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, hedeflediği gibi ligde kaldı. Spor Toto 1.Lig'de mücadele ettiği kadrodan kaleci Ertaç Özbir, Sadık Çiftpınar, Rahman Buğra Çağıran, Murat Yıldırım, Okechukwu Godson Azubuike, Michael Pereira ve Eren Tozlu ile yola devam eden sarı kırmızılılar, kaleci Fabien Ceddy Farnolle ile birlikte Arturo Rafeal Mina Meza, İssam Chebake, Sincere Seth, Aly Cissokho, Gökhan Akkan, Matheus Doria, Nacer Barazite, Aytaç Kara, Abdoulaye Sadio Diallo, Fernando Emanuel Dening, İssiar Dia, Mustafa Eskihellaç, Berk Yıldız, Gilberto Oliveira ve Khalid Boutaib'i kadrosuna kattı.

  Sarı kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Aytaç Kara, Matheus Doria ve Gilberto Oliveira'nın yanı sıra Spor Toto 1.Lig'de de Evkur Yeni Malatyaspor'un formasını giyen Michael Pereira ile Murat Yıldırım'ın sözleşmeleri sona eriyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • maruf (5 yıl önce)
    Erol Hoca ile anlaşma sağlanmalı. Aytaç Kara yerine ayağında top tutup oyunu iki yönlü oynayan yeni bir azubuike 'ye ihtiyaç var. Adem Büyük gidebilir. kaybettiği topları geneld etakip etmiyor. 2 metre yanında ki pozisyonlara çoğu zaman hareketlenmiyor bile. Bu takımda kendisini en çok geliştiren futbolcu Murat Yıldırım'dır. 90 dakika pres yapıyor, uzun ve kısa paslarda büyük başarı sağlıyor. Murat ve Azu'nun yanına yukarıda dediğim gibi oyunu iki yönlü oynayan birine ihtiyaç var. Sağ kanat ve sol kanata yeni futbolcular alınmalı. Ally ce İssam'la rotasyonda kullanıla bilecek iki futbolcu daha lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Behzat (5 yıl önce)
    iSTIKRAR COK ÖNEMLi DOSTLAR. iLK SENEMiZ OLMASINA RAGMEN iYi iSLER YAPTIK. DAHA iYi OLACAK, iNANIYORUM.
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (5 yıl önce)
    bu takımın yıldızı olan perreira ile sözleşme yenilenmeli. gilberto aslında iyi forvet sadece adama uygun oyun stili olmadı onun için kendini gösteremedi. gilberto kalmalı. barazite ise aslında çok iyi futbolcu ama forma vermeyerek kazanamadık. barazite de kalmalı ve kazanılmalı. murat yıldırım her zaman iş yapar bu takımda. cissokkho, aytaç, adem, dia, diallo kesin gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Clas (5 yıl önce)
    AYTAÇ KARA ---- ADEM BÜYÜK ---- BARAZİT ---- DİA GİTMELİ NEDEN DERSENİZ ÇÜNKÜ TAKIMIN OYUN ŞEKLİNİ BOZUYORLAR MAĞLUP OLDUĞUMUZ MACLARA GENELLİKLE BAKIN BU FUTBOLCULARIN YÜZÜNDENDİR..........MURAT YILDIRIM ve GİLBERTO KALMALI...... SAYGILAR.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Murat Yıldırım kalmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (5 yıl önce)
    Gitmeli diyorsun da sen toptan anliyormusun ? futbol bilmeyen bicareler buraya yazi yazmayın ,,Takımı sürükleyen mücadele eden adamları gönderiyorsun...senmi oynayacaksin ? Seni top diye oynarlar ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ispartadaki malatyalı (5 yıl önce)
    Benimde teknik direktör adayım Dayı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (5 yıl önce)
    Aytac kara gitmeli gilbertoda gitmeli adem gitmeli Murat gitmeli barazit gitmeli Diallo Dia Aly cissokko gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalim (5 yıl önce)Dayı isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam -:) istersen senide teknik direktör yapalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru tespitler ancak göndermek yerine yenisini almak kolay değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat yıldırım olmadığı maçları bi daha izleyin gilberto iyi bir topcu cissokko ikinci yari kendini çok iyi toparladı iyi sol beg gerisini de bilmem
    0
    0
    Yanıtla
  • Konusmak kolay onlar gitsin barsolanada 8 ve 10 Oyuncu alirsin bu kadar bilgilsin bir çözüm de bulursun o zaman
    0
    0
    Yanıtla
  • Cissokho bu ligin en göz dolduran stoperi sen ya futboldan anlamıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)Dayı isimli kullanıcı yorumuna
    Olmazsa Tüm mevkilerde sen oynarsın dayı :)
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (5 yıl önce)Dayı isimli kullanıcı yorumuna
    Dayı sen işine bak
    0
    0
    Yanıtla