SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulut'a Sürpriz Doğum Günü

0
Güncellendi - 2018-02-01 01:28:54
Bulut'a Sürpriz Doğum Günü
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, 43’üncü yaş gününü kutladı. Yeni yaşını futbolcularla birlikte kutlayan Bulut, kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üflemeyi de ihmal etmedi.

Medipol Başakşehir’de Abdullah Avcı’nın yardımcısıyken, Evkur Yeni Malatyaspor’un teklifi üzerinde teknik direktörlük kariyerine adım atan Erol Bulut, 43 yaşına girdi. 31 Ocak 1975’te Almanya’da Bad Schwalbach kentinde dünyaya gelen Türk teknik adam, UEFA-Pro lisans sahibi.

Kulüpten paylaşılan videoda, takımın başarılı stoperi Sadık Çiftpınar, teknik direktör Erol Bulut’a takım arkadaşları adına çiçek takdim ederken, birbirlerine pasta ikram ettiler. Kampın son gününde sorun yaşadığı Aytaç Kara ile arasındaki buzları eriten Bulut, yeni yaşını tebrik eden Kara ile samimi bir görüntü verdi.

Bulut, pasta ikramı sonrası futbolcularının tebriklerini kabul etti.

Evkur Yeni Malatyaspor’da Süper Ligin 7.haftasında göreve başlayan Bulut, 13 haftada takımına 19 puan kazandırdı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kaya (6 yıl önce)
    Mutlu huzurlu sağlıklı yıllara I LOVE YOU HOCAM ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Hocam , Doğum günün kutlu olsun, Mutlu yıllar dilerim .
    0
    0
    Yanıtla
  • birol (6 yıl önce)
    hocam doğum günün kutlu olsun ALLAH ömrünü uzun etsin
    0
    0
    Yanıtla