SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulut'tan Bireysel Hata Uyarısı

0
Güncellendi - 2018-03-23 16:29:58
Bulut'tan Bireysel Hata Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de geride kalan iki haftayı puansız kapatan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 27.haftasında sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği'ni yenerek, yeniden bir çıkış yakalamak istiyor.

  Ligde geride kalan iki haftada Fenerbahçe ve Trabzonspor'a mağlup olan sarı kırmızılılarda gözler Gençlerbirliği karşılaşmasına çevrildi. Sahasında Fenerbahçe karşısında iyi mücadele eden ancak sahadan 2-0'lık sonuçla boynu büyük ayrılan Evkur Yeni Malatyaspor, 26.haftada deplasmanda Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu.

  Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 26 haftalık bölümde 9 galibiyet, 7 beraberlik, 10'da mağlubiyet alarak, 34 puan toplayan ve 10.sırada yer alan sarı kırmızılılar, lige verilen milli arada çalışmalarını Malatya'da sürdürüyor. Lige verilen milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Evkur Yeni Malatyaspor'da takımın teknik patronu Erol Bulut, özellikle son iki haftada Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarında yapılan 'bireysel hatalar' nedeniyle futbolcularına uyarılarda bulundu.

DÖRT OYUNCU ÇALIŞMADA YER ALMADI

  Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana Fas Milli Takımı'nda bulunan Khalid Boutaib, Gine Milli Takımı'nda bulunan Sadio Diallo ve Ümit Milli Takımda bulunan Berk Yıldız katılmadı.

  Gribal enfeksiyon geçiren forvet oyuncusu Eren Tozlu ile omzundaki sakatlık nedeniyle iğne olan kaleci Fabien Ceddy Farnolle takımla birlikte çalışmaya katıldı.

  Dizindeki sakatlık nedeniyle tedavi olan Michael Pereira'nın yarın antrenmana katılması bekleniyor.

  Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenmanda daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular pas ve top kapma çalışması yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mehmet deniz (5 yıl önce)
    son 2 haftadır takımın genleriyle oynadığın için kendi bireysel hatanı da futbolcuların bireysel hatalarının yanına eklediğini ve bunu yapacak olgunlukta olduğunu görüyorum. Hocam en az 5 yılllık bir planla yeni sözleşme yapmanı bekliyoruz Malatyasporla , malatya kamuoyu sizi sevip takdir ediyor.Başka bir yerde bu kadar olumlu bir ortamı hazır bulmak zor. Geçmişten ders alındığı belli olduğuna göre artık geçmişi konuşmanın da bir anlamı yok zaman el ele verme birlik olma zamanıdır.Güzel günler bizleri bekliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Farnolle hiç oynamadan nasıl sakatlandı ya çok komik geldi bana.Yanlış onbirde sahaya çıkınca sonra bireysel hata arıyoruz.Hala süperligde olduğumuzu bilmeyenler var.
    0
    0
    Yanıtla