SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erol Bulut'u "Başarı Dilekleriyle" Uğurladılar

0
Güncellendi - 2019-05-02 04:52:49
Erol Bulut'u
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 2. maçında Malatya'da Galatasaray'a 5-2 mağlup olarak elenen Evkur Yeni Malatyaspor'un, bu maçın ardından teknik direktörlük görevini bırakan Erol Bulut'a, Malatya'daki dostları tarafından veda yemeği verildiği bildirildi.

Bir lokantada düzenlenen yemeğe Bulut'un dışında, MASKİ eski genel müdürü, EYMS'nin eski adı olan Malatya Belediyespor'un Kulüp Başkanlığını da yapmış olan Ertan Mumcu, o dönemin yöneticilerinden Ali Özkan, eski belediye başkanı Hacı Uğur Polat'ın ağabeyi ile EYMS'nin yardımcı antrenörlerinden Hakan Çalışkan ile diğer bazı kişilerin de katıldığı bildirildi.

Yemeğin ardından, Ertan Mumcu sosyal medya hesabında "Malatya futboluna katkısı ve kişiliği ile sevdiğimiz Teknik Direktör Erol Bulut hocamıza teşekkür ettik. Bundan sonraki spor hayatında başarı dileklerimizle uğurladık" mesajı ile fotoğrafları yayınladı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • yavuz (4 yıl önce)
    Bu ne şimdi eski yöneticiler kulis mi yapıyor? Malatyaspor üzerinden kimse prim yapmaya çalışmasın bu şehir tekrar alt liglerde olmak istemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (4 yıl önce)
    EROL HOCAMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDER,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ. Başarılı,adam gibi adam,efendi,dürüst bir kişiliğe sahip Erol Hocamızın yolu açık olsun. Çetin Aydoğan bey,Abdullah bey Gerçek Malatyalıya yakışır şekilde hocamıza son görevlerini yaptıkları için Allah razı olsun,işleri rast gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (4 yıl önce)
    Hocamız onurlandırılmayı fazlasıyla hak ediyor. Allaha emanet ol seni unutmayacağız iki gözüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (4 yıl önce)
    Eğer H.Uğur Polat reis adayı gösterilip seçilseydi. Yeni Malatya Spor yönetimi muhtemelen bu kişilerden oluşacaktı.Tahminimce Adil gönderilecek yönetime bunlar getirilecekti.Fotoğrafı görünce bunlar geçti kafamdan.Yanlışmıyım?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesiinlikle öyle ?ama adil başkan erol yerine papaz topçuları göndercekdi hata yapıldı orda erol hoca her ne kadar gitmek istesede...
    0
    0
    Yanıtla