SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulut'u Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:58:01
Bulut'u Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Özel Eğitim Orta Okulu ve İş Eğitim Merkezi Beden Eğitimi Öğretmeni Kazım Aydoğan ve öğrencisi Kadir Telli, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. 

Özel Çocuklar Spor Kulübü Sporcusu Kadir Telli 26 Ocak -06 Şubat 2013 taraihleri arasında Güney Kore Cumhuriyeti'nin Pyeong Chang şehrinde yapılan 2013 Özel Olimpiyatlar Kış Oyunları'nda ülkemizi temsil ederek Kayak Alp Disiplini dalında altın madalya kazanmıştı.

Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Kazım Aydoğan, Güney Kore'de yapılan 2013 Özel Olimpiyatlar Kış Oyunları'nda büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek, “Bu sebeple İl Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret ederek kendisini bilgilendirdik “dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise, kayak sporcusu Kadir Telli'nin altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attığını kaydederek, “Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübüne ve okul idaresi ve öğretmenlerine öğrencimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, 2013 Özel Olimpiyatlar Kış Oyunları'nda altın madalya kazanarak göğsümüzü kabartan Kadir Telli'ye başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız