SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bulvarın 1.5 Km.'si Tamam"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:04:25
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın en çok gelişen bölgelerin başında gelen Karakavak-Tecde bölgesinde sağlıklı ve modern gelişmenin önünü açmak için birçok çalışma gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yeni yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Bir altmerkez olma yolunda hızla ilerleyen bölgede, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan 3 bin 300 metre uzunluğunda 50 metre genişliğindeki bulvarın 1.5 kilometrelik bölümünde asfaltlama çalışmaları yapılıyor.

2011 yılında yapımına başlanılan yolun 1.5 kilometrelik bölümünde tüm çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yolu sıcak asfaltla kaplıyor.

Yolun Karakavak bölgesi sınırları içinde kalan yaklaşık 2 kilometrelik bölümünde ise şuyulandırma çalışmaları devam ediyor.

Karakavak- Tecde bölgesinde daha düzenli yerleşim alanları açarak, cazibe merkezi haline getirmek için 50 metre genişliğindeki bulvara çeşitli bağlantı yolları da açan Büyükşehir Belediyesi, Tecde Figen Sokakta 500 metre uzunluğunda 35 metre genişliğinde yeni bir bağlantı yolu daha açtı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Tecde bölgesinde önemli yol çalışmaları yaptığını belirten Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Açılan bulvarın 1.5 kilometrelik bölümünün tamamlandığını belirten Muhtar Yiğit, “Bu yolumuzun toplam uzunluğu yaklaşık 3.5 kilometre civarında. Büyükşehir Belediyemiz kot farkından dolayı burada 2 yıla yakın dolgu çalışması yaptı. Gerekli altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yolumuz şuan asfaltlanıyor. Bu yol üzerinde bulunan Figen Sokağa bağlantı için 500 metre uzunluğunda 35 metre genişliğindeki yolumuzun da altyapı çalışmaları tamamlandı. Birçok bağlantı yolumuz ise hazır hale getirildi. Yolumuzun 2 kilometrelik Karakavak bölümde ise şuyu çalışması yapılıyor. Açıldığı takdirde Tecde'den bakıldığı zaman Malatya’nın en düz yolu olacak. Burada yoğun bir çalışma sergileyen Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız