SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Buna Evet Denilebilir mi?"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 7 Haziran seçimleri sonrası olumsuz sonuçlanan koalisyon görüşmeleri ile ilgili “Biz hiçbir zaman elimizi taşın altından çekmedik” dedi. 

AKP’nin Kuluncak ilçe Danışma Toplantısında konuşan Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci, koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasında CHP’nin rolü olduğunu savundu. AKP olarak dün olduğu gibi bugünde, yarında milletin iradesine saygı duyduklarını ifade eden Tüfenkci, “Milletin iradesinin önünde de hiçbir irade tanımıyoruz” dedi. AKP’nin bu ülkenin birinci partisi olduğunu dile getiren Tüfenkci, hiçbir zaman ellerini taşın altından çekmediklerini belirtti ve her zamanda sorumluluk almaktan kaçmayacaklarını söyledi.

7 Haziran seçimleri sonrası başlayan koalisyon görüşmelerinde hiçbir zaman kırmızı çizgi ilan etmediklerini belirten Tüfenkci, tüm siyasi partilerle de eşit mesafede görüştüklerini kaydetti. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun hükümeti kurma görevini aldıktan sonra yaklaşık 1 ay süre kadar CHP ile görüşmeleri sürdürdüğünü belirten Tüfenkci, “Zaten HDP baştan AK Parti ile koalisyon yapmayacağını ilan etti. MHP ‘biz koalisyonlara kapalıyız’ dedi. Biz CHP ile koalisyon görüşmelerine başladığımızda ve nihayete erdirdiğimizde gördük ki aramızda dağlar kadar mesafe var” diye konuştu.

CHP’nin koalisyon görüşmelerinde kendilerine bir restorasyon Hükümeti kurmayı önerdiğini ifade eden Tüfenkci, “Yani bu ne demektir? Siz 13 yıldır yanlış yaptınız, Türkiye’yi yanlış bir yere getirdiniz. Bu hizmetler yanlış. Biz dört yıl sizin sırtımıza binerek bu yaptıklarınızı düzeltelim. Böyle bir şeye, bu ortaklığa evet denilebilir mi?” dedi.

AKP’nin 7 Haziran seçimlerinde yüzde 41, CHP’nin yüzde 24 oy aldığını hatırlatan Tüfenkci, "Bu tablo karşısında diyorlar ki ‘Siz 13 yıllık iktidar da yaptıklarınızı inkar edin’. Başta Genel Başkanımız olmak üzere yetkili organlarımız zaten böyle bir koalisyonun olmayacağını ifade ettiler” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız