SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bundan Sonra Bakacağız Artık"

0
Güncellendi - 2018-05-19 05:38:57
A- A+ PAYLAŞ

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, T.M. Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Müsabakaya baktığımızda bizim için sezonunu bir aynasıydı” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında, ligden düşmesi geçen hafta kesinleşen Osmanlıspor, deplasmanda T.M. Akhisarspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, “Akhisarspor’u kutlamak istiyorum. Özellikle kupayı aldıkları için Okan hocayı ve tüm Akhisar camiasını tebrik ediyorum. Kolay bir iş değil. Müsabakaya baktığımızda aslında bizim için sezonunu bir aynasıydı. Gol bölgelerinde büyük sıkıntılar yaşadık. Kırılma anları bizim lehimize değil, aleyhimize olan bir sürü müsabaka var. Büyük bir mücadele verdik ama maalesef işte buraya da moralsiz geldik. Futbolcular elinden gelen her şeyi yaptılar. Bir sürü parametreler vardı ama Osmanlıspor her zaman mücadelesini verdi. Camiamızdan, yönetimimizden, taraftarlarımızdan, bizi seven insanlardan, özellikle kulüp çalışanlarından, değerli basın mensuplarından, Türk futboluna hizmet eden insanlardan, hakemlerden haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben ediyorum. Futbolun içerisinde olağan şeyler bunlar. Dersler çıkarılması gerekiyor. Biz de önümüze bakacağız” dedi.

Osmanlıspor ile devam edip etmeyeceği ile ilgili soruyu yanıtlayan Buz, “Şu anda öyle bir konuşmamız olmadı.6. haftada aldık biz bu takımı. 1 puanla aldık. Şu an 33 puanda. 3-4 puan daha alacaktık ama olmadı. Şimdi önümüze bakacağız. Her şeyimizi öncelikle ligdeki konumumuza verdik. Bundan sonra bakacağız artık” diye konuştu.

İrfan Buz, 2 sezon Yeni Malatyaspor'da görev yapmış, önceki sezon takımı 2. Ligden 1. Lige, geçtiğimiz sezon da 1. Ligden Süper Lige çıkaran hoca olmuştu.

Manisa, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Admine Hitaben (5 yıl önce)
    Kardeşim sürekli 2.ligden 1. lige çıkardı deyip durmasınlar haberde irfan hoca 1. ligeden süper lige çıkardı. 2. ligden 1.lige Feyyaz hoca çıkardı takımı.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Adam hak ettiği bir parayı istedi.Haraç mı istedi.Geldi gasp mı yaptı.Emeğinin hakkını istemek suç mu? O ödenen 80 bin tl faizi kim hata yapmışsa onun cebinden ödemesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Kardeşim adamın parasını 11 ay sonra hala vermezseniz adamda parasını isteyecektir koskoca kulup 50 Milyon para aldı 1 milyon parayı veremedimi irfan hocaya bu işler bu şekilde yürümez yönetimin beceriksizliklerini irfan hocaya yükleyemezsiniz bu takımı nerden alıp çok düşük bir bütceye şampiyon yaptı süper lige çıkardı anasının sütü gibi helal olsun Bu şehir İrfan Buzu kaybetti. Sırf Ertuğrul Sağlamı temize çıkarmak için getirildi bu şehire Ertuğrul Sağlam 2-3 ay durdu ne paralar aldı gitti aynı şekilde Yücel İdiz takımı ne halde bıraktı ne paralar alıp gitti bu şehirden şimdi İrfan Buz 11 ay verilmeyen parasını isteyince suçlu oluyor. Bu şehir hasret kaldı böyle hocalara Her zaman doğrunun yanındayız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Helallikten bahseden İrfan Hoca Yeni Malatyaspor'dan 80 bin TL faiz aldı.
    0
    0
    Yanıtla