SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bundan Sonra da Milletimizin Hizmetinde Olacağız"

0
Güncellendi - 2019-05-28 03:50:23
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği verildi.

Nikah Sarayındaki iftar yemeğine belediye başkanları ve AKP Malatya Milletvekilleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak herkesin Ramazan ayını kutladı.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise, son seçimlerde gösterdiği üstün gayretlerinden dolayı bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da, “Bizler çok önemli bir dava için yola çıktık. AK dava, hizmet davası, ülke davası nerede olursak olalım partimiz için ülkemiz için çalışacağız. Teşkilatlarımıza şükran borçluyuz üzerine düşen görevi başarıyla yapan bir kadromuz var. Bütün teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Malatya’nın gelişmesine hep birlikte katkı sağlayacağız” dedi.

Milletvekilli Öznur Çalık, iftar programını düzenleyen İl Başkanı İhsan Koca ve il teşkilatına teşekkür ederek, “Yüce Rabbim 16 yıldır bu yolu sizlerle yürümeye bizlere nasip eyledi. Yürüdüğümüz bu yolda çok zorlu anlarımız oldu, çok güç anlarımız oldu, askeri darbelerle, bürokratik darbelerle, yargı darbeleriyle ve FETÖ darbeleriyle karşı karşıya kaldık. Ama yılmadan, korkmadan milletimize hizmet etmeye devam ettik, bundan sonra da milletimizin hizmetinde olacağız.” dedi.

İstanbul’da 23 Haziran’da yapılacak seçimde Malatyalıların AKP’nin yanında olacağını belirten Çalık, “Partimizin tüm teşkilat mensupları, AK Partiye gönül verenler, Erdoğan ile birlikte yol yürüyenler, İstanbul’daki tüm akrabalarınızı, tanıdıklarınızı, birlikte iş yaptıklarınızı, dostlarınızı tek tek arayınız, oynanmak istenen oyunları hep birlikte bozalım. ” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini aktararak “Bu süreç Türkiye’nin birliği ve beraberliği noktasında en üst düzeyde hassas olmamızı gerektiren bir süreç. Birileri İstanbul seçimleri üzerinden Türkiye’ye operasyon çekmeye çalışıyorlar. YSK kararından sonra demokrasimizi, hukukumuzu sorgulamaya çalışıyorlar. Bunlar doğru şeyler değil” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, Ramazan ayının hayırlar getirmesini dileyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

iha- Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • tusinami (4 yıl önce)
    keşke ihtiyaç sahipleri ile yeseler
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat keleş (4 yıl önce)
    İşsiziz yokluk geçinecek durum kalmadı vali bey belediye başkanı çalık hanım işkur müdürleri toplanıp bir araya geleceğinize her 5 zengin 2 evin kapısını açıp maddi yardım da bulunun yoksulu araştırın 1 ay değil 11 ay olsun Allahın isteği olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (4 yıl önce)
    Bu yedikleri lokmada zerre kadar benim vergilerinden dolaylı dolaysız hak varsa haram olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya 44 (4 yıl önce)
    bu güne kadar iftar yemekleri verildi ama ben daha yemek ve ekmek dahi bulamayanlara verildiğini görmedim yazık ya hergün zaten canınızın istediği yemekleri yiyorsunuz masanızı donaltıyorsunuz bi ihtiyaç sahibine yardım edin zengine değilde fakire verin
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    bir biz olamadık milletin hizmetinde nasıl bir duygu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • zehmeri (4 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    ?
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (4 yıl önce)
    Tek diyeceğim yazık millet ekmek bulamazken bune şatafat vallahi hesabını veremezsiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (4 yıl önce)
    Bi tane fakir varmi...yoksa perişan olursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ak Partili (4 yıl önce)
    Allah aşkına Ak Parti bunlardan mı oluşmaya başladı, gönüllere yalnız bunlarlamı girilecek , bu parti bu kadar mı köksüzleşti, Bu güzelim Partiyi AKP lilerden kurtarmadan mazisine layık Atiye hazırlayamazsınız. Hani nerede eski il ve ilçe başkanları, belediye başkanları il genel ve meclis üyeleri , kadın ve gençlik başkanları ve üyeleri teşkilatta görev almış emektar yönetim kurulları , mahalle başkanları ve onlarca eski Millet vekilliği yapan emekterlar , teşkilatçılık bu olmamalı herkesi kucaklamayı başaralım zor bir dönemeçte geçilmekte , partiyi marjinalleştirmeyelim....
    0
    0
    Yanıtla