SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bundan Sonra da Sürecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:25:15
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan ve beraberindeki yöneticiler, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan ve Grup Müdürü Mahmut Polat, Fırat Vergi Dairesi Müdürü Kenan Derinkök, Beydağı Vergi Dairesi Müdürü Mürşit Kılıç, Strateji Müdürü Hatice Çeliker ve İnsan Kaynakları Müdürü Zihni Ayhan ile birlikte Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TÜRMOB Disiplin Kurulu üyesi Bahadır Altaş’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, Malatya’da görevde olduğu süre içinde meslek mensuplarından hep olumlu yaklaşım gördüklerini ifade ederek, "Meslek mensupları devlet ile vatandaş arasında köprü görevi görüyor” dedi. Özkan, vergi tahakkukları ve tahsilatlarının sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi ve mevcut tahsilat oranının artması için Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyelerinden katkı beklediklerini söyledi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ise, “Malatya SMMMO olarak vergisel işlemlerin yerine getirilmesinde bugüne kadar Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı ve Vergi Dairelerimiz ile hep koordineli bir çalışma içinde olduk. Bu süreçte bizlere her türlü yardım ve desteği veren Başta Vergi dairesi Başkanlığımız Ersin Özkan olmak üzere herkese teşekkür ederiz. Bilindiği gibi bizler ekonominin kayda alınmasında, sizlerse bu ekonomide kamunun finansmanı sağlayan vergi gelirlerinin toplanmasında önemli rol almaktasınız. Kayıt dışı ekonomin kayda alınması ülkemizin geleceği ve refahı ile ekonomik ve sosyal adaletin sağlanmasında çok önem arz etmektedir. Bu birliktelikle sağlanacak çalışmaların bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız