SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bundan Sonra Kolay Maç Yok'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:18:25
'Bundan Sonra Kolay Maç Yok'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, Şampiyonluğun bir heyecanı olduğunu kaydederek, sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. 

Fethiyespor karşısında iyi oynadıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "İyi başladığımız karşılaşmada, ani gelişen bir atakta golü yedik. Ama ikinci yarıda oyunun hakimiyetini tamamen elimize aldık. Buna rağmen son dakikada rakibe verdiğimiz bir pozisyon vardı, bunlarda da dikkatli olmamız lazım. Oyunun son dakikalarında top bizdeyken köşeye götürmemiz gereken topu, biraz fantezi yaptık gole gittik ve kaybettik. Tabi bunlar tamamen biraz stres ve heyecanla alakalı. Neticede bu şekilde devam edecek. Çünkü şampiyonluğun ve hedefin bir heyecanı vardır. Biz bu heyecanı yaşamak istiyoruz" dedi.

"Eleştirilerden gocunmuyoruz"

Uçar, Fethiyespor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, şunları söyledi: 

"Fethiyespor karşısında aldığımız galibiyet önümüzdeki haftalar için bize biraz avantaj sağladı. Tabi ki eleştiriler var. Eleştiriler bitmez, devam edecek. Bu durumdan çok da gocunmuyoruz. Ama tabi ki bizim de cevap hakkımız var. Ben 11 oyuncuyla sahaya çıkmak zorundayım. Bazen programları seyrediyorum, onlara göre benim 15 oyuncuyla oynamam gerekiyor. Böyle bir şansım yok. Mesela 'Emrah Kol niye yok?' diye bir eleştiri geldi. Bu eleştiri öyle hoşuma gitti ki, Emrah'a 5 tane ilk 11 verdim 3 gol attı. Dermek ki bunlar güzel şeyler. Eleştiriler çok da zararlı şeyler değil. Böyle eleştiriler hoşuma gidiyor." 

"İlk defa geri düştüğümüz bir maçı kazandık"

Tecrübeli teknik adam, ilk defa geri düştükleri bir karşılaşmayı kazandıklarını ifade ederek, "Fethiyespor maçının bizim için ayrı bir önemi var. İlk defa geriye düştüğümüz bir karşılaşmayı kazandık. Böyle bir fırsatı ilk defa Konya Anadolu Selçukluspor maçında yakalamıştık. Eksik olduğumuz halde 2-1 öne geçtik ama son dakikada kendi kalemize attığımız golle skor ne yazık ki istediğimiz gibi olmadı" diye konuştu.

"11 kişi oynadığımız maçta puan kaybı yaşamıyoruz"

Rakiplere karşı 11 kişi oynadıklarında puan kaybı yaşamadıklarını anımsatan Uçar, "İstatistiklerimizde dikkat çeken bir şey var, 11 kişi oynadığımız maçlarda puan kaybı yaşamıyoruz. Demek ki, sahada 11 kişi kalacağız, buna dikkat edeceğiz. Bir eksiğimiz vardı, geriye düştüğümüz karşılaşmayı kazanamıyorduk. Bunlar hikayesi olan maçlardı ve bu hafta bu işi başardık. Demek ki bu takımın özgüveni yavaş yavaş yerine gelmeye başladı. Kuvvetli bir takım olmaya başladık" dedi.

"Bu saatten sonra kolay maç yok"

Uçar, ligde kalan maçların zorlu geçeceğini belirterek, "Bu saatten sonra kolay maç yok. Her takımın işi zor. Bu saatten sonra küme düşmemeye oynayan takımlarla oynamak istemem. Çünkü küme düşmeme mücadelesi, bu ligde şampiyonluk kadar önemli bir mücadele. Küme düşmemeye oynayan 7 ya da 8 takım var. Play-Off mücadelesi, sıralamada onlardan daha sonra gelir. Dolayısıyla bizim şuandaki maçlarımız genellikle üst sıralarda olan takımlarla olan karşılaşmalar. Bu İngiliz haftasına baktığımız zaman herkes birbiriyle oynuyor. İngiliz haftasından sonra şampiyonluğa oynayan takımlar, Play-Off'a oynayan takımlar ve küme düşmemeye oynayan takımlar belli olacaktır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız