SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bundan Sonraki Maçlar Final"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:10:00
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un kulüp ikinci başkanı Barış Bingöl, Gaziantep temsilcisi Şehit Kamil Belediyespor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, "Bundan sonraki maçlar bizim için final niteliğinde geçecek" dedi. 

Bingöl, ligde ilk 2 haftada yaşadıkları puan kayıplarını aldıkları galibiyetlerle telafi etmek istediklerini belirterek, "Ligin ilk 2 haftasında 5 puan kaybettik. Artık bundan sonraki süreçte puan kaybına tahammülümüz yoktu. Bu anlamda Şehit Kamil Belediyespor ile son derece kritik bir karşılaşma oynadık. İyi bir futbol ortaya koyamadık ama istediğimiz 3 puanı aldığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

Ligde çıkışlarını sürdürmek istediklerini dile getiren Bingöl, "Üst üste aldığımız 2 galibiyet takımdaki moralleri yerine getirdi. Bundan sonraki her maç bizim için final niteliği taşıyor. Puan kaybına asla tahammülümüz yok. Kalan maçlarımızı kazanıp, sezon sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Bingöl, forvet hattına Selim Dağ'ı takviye ettiklerini belirterek, şunları söyledi: "Geçtiğimiz sezon takımımızda forma giyen ancak sezon başında Erzin Belediyespor'a giden forvet oyuncumuz Selim Dağ yeniden takıma döndü. Yaptığımız görüşmeler sonucunda pürüzleri ortadan kaldırdık ve Selim'in lisansını çıkarttık. Hocamızın görev vermesi halinde Selim, hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Elbistan Belediyespor karşılaşmasında forma giyebilecek."

Ligin 5. haftasında Elbistan Belediyespor ile deplasmanda zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını anımsatan Bingöl, "İsmail Tekin hocamızın takımın başına gelmesiyle birlikte 2'de 2 yaptık. Takım her geçen gün daha iyiye gidiyor. Cumartesi günü deplasmanda Elbistan Belediyespor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu zorlu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılıp, yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bingöl, Malatya kamuoyundan destek beklediklerini de kaydederek, "Bizim en büyük amacımız Malatya'ya profesyonel bir takım daha kazandırmak. Bunun için gece-gündüz demeden yoğun bir mesai harcıyoruz. Gerek yönetim, gerek teknik heyet, gerekse de futbolcular ellerinden geleni yapıyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır, bugüne kadar takımımızdan desteğini esirgemedi. Bundan sonrada desteklerini sürdüreceklerinden eminiz. Ayrıca Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkanlarımızı da ziyaret edeceğiz. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'ın da takıma destek vereceklerine inanıyoruz. Ayrıca her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız