SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz İyi Bir Ekibiz"

0
Güncellendi - 2016-01-27 20:21:47
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, ligin 15. haftasında sahasında Şanlıurfa ekibi Suruç Gençlik Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşiltepe 2 nolu sahada, teknik direktör Cihangir Serkan Meriç yönetiminde çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılarda, oyuncuların bir hayli moralli oldukları gözlendi.

İkinci yarıya bir dizi sıkıntılarla başlayan, ikinci yarının başlamasına bir hafta kala antrenman yapan 44 Malatyaspor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Hatay ekini Belen Belediyespor ile son dakika yediği golle 2-2 berabere kalmıştı.

Ligde 15 puanı bulunan ve ateş hattının sadece 3 puan üzerinde bulunan 44 Malatyaspor, hafta sonu sahasında Suruç Gençlik Spor'u yenerek, ateş hattından uzaklaşmak istiyor.

MERİÇ: "BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA ÇOK ÜMİTLİYİM"

44 Malatyaspor'un teknik direktörü Cihangir Serkan Meriç, "Ligin ikinci yarısı hazırlıklarına geç başladık. Belen Belediyespor deplasmanına 6 günlük bir antrenmanla gittik. Oyuncularıma maçtan önce konuşma yaparken, ikinci yarı fiziksel olarak biraz geriye düşeceğimizi söylemiştim. Futbolcularımızda bunun bilincindeydi. Ona göre bir oyun sistemiyle oynamayı planlıyorduk. Planlarımızda son dakikada yediğimiz gole kadar tuttu. Maçın ilk yarısında çok erken bir gol yedik. Fakat oyuncularımız hiç oyun disiplininden kopmadı. 20-25 dakika ikinci golü bulduktan sonra oyunun bütün üstünlüğü bizim elimizdeydi. 3-4 tanede net pozisyon kaçırdık. Oyuncularımıza bununla ilgili çok fazla bir şey söylemedim çünkü kapasitemizi biliyordum. Son dakikada talihsiz bir gol yedik. Rüzgarında etkisiyle şansız bir gol yedik. Futbolcularımızı kutluyorum. 6 günlük bir antrenmanla deplasmana gittik. Ama ben bundan sonraki maçlara çok ümitli bakıyorum. Çünkü ona göre çalışmalarımızı hızlandırdık. Çocuklar çok daha iyi duruma gelecekler" dedi.

"ÇOK SIKINTILARLA BOĞUŞTUK"

Meriç, takım olarak birçok sıkıntıyla karşı karşıya kaldıklarını ifade ederek, "Sıkıntılarla dolu bir süreci geçiştirdik. Sorunlarımız kalmadı sayılır. Aramıza yeni katılan futbolcular var. Fidel çalışmalara katıldı. Alima Yeni Malatyaspor'dan Enes ve Ensar'ı transfer ettik. 3. Ligde benim öğrencim olan Fethi takımda çalışmalara başladı. Kaleci Ergül takıma katıldı. Takımda herkes elini taşın altına koyuyor. Tabi ki şampiyon olacak takımların yolları buradan geçiyor. Biz, iyi bir ekibiz. Şampiyonluklarda belirleyici bir takım olacağımızı düşünüyorum. Herkes buraya elini kolunu sallayarak, puan alıp gidemeyecek" diye konuştu.

BİNÖL: "ŞANSIZ BİR GOLLE MAĞLUBİYETİ KAÇIRDIK"

44 Malatyaspor kulüp ikinci başkanı Barış Bingöl ise, Belen Belediyespor karşısında galibiyeti son dakikada yedikleri golle kaçırdıklarını ifade etti.

Bingöl, ekonomik sıkıntılardan dolayı ikinci yarı hazırlıklarının geç başladığını belirterek, "Futbolculara ödemelerini yaptık ve bir haftalık antrenmanla ikinci yarıya başladık. Belen Belediyespor deplasmanına da bir haftalık idmanla gittik. Belen Belediyespor'da bizim rakibimizdi ve mutlak puan çıkarmamız gerekiyordu. Çok çetin bir mücadele oldu. 1-0 geriye düşmemize rağmen ilk yarıda 1-1'lik eşitliği sağladık. İkinci yarının başında 2-1 öne geçtik ancak son dakikada şansız bir gol yedik. Tabi her şeye rağmen deplasmanda alınan bir puan bizim için önemliydi. Yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"9 FUTBOLCUYLA YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Bingöl, takımda karşılıklı olarak 9 futbolcuyla yolların ayrıldığını kaydederek, şunları söyledi: "Belen Belediyespor deplasmanına 13 futbolcuyla gittik. Sadece 2 değişiklik hakkımız vardı. Alima Yeni Malatayaspor'un altyapısından Enes e Ensar'ı aldık. Sezon başında denemek için getirdiğimiz Fidel'i geri getirdik. Bu hafta oynayabilir. Fethi'yi Kaldırımgücü'nden transfer ettik. Kaleci Ergül yeniden takıma katıldı. 2-3 tanede denemeye aldığımız futbolcu var. Hocamız bu futbolculara bakıp, karar verecek. 19 kişilik bir kadroyla yolumuza devam edeceğiz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız