SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bundan Sonrası İçin Sonsuz Başarılar Yeni Malatya"

0
Güncellendi - 2020-01-17 21:30:03
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Sergen Yalçın’ın yardımcılığını yapan Çağdaş Atan, ayrılık sonrası veda mesajı yayınladı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Sergen Yalçın ile Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Demir Grup Sivasspor mağlubiyeti sonrası yollar ayrılmıştı.

Sarı kırmızılı takımda Sergen Yalçın’ın yardımcılığını yapan antrenör Çağdaş Atan, yaşanan ayrılık sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Atan, “Her bitiş yeni bir başlangıç. Emeği geçen futbolcularımıza kulüp personeline taraftarlarımıza ve yönetimimize sonsuz teşekkürler. Bundan sonrası için sonsuz başarılar Yeni Malatyaspor” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Neden ayrılmaları el sıkışarak helalleşerek yapamıyoruz oturup konusamiyoruz Sergen Yalçın gelirken çiçeklerle karşılıyoruz ayrılırken tam tersi oluyor uzun süreli altyapıya önem veren bir hocayla çalışmıyoruz bursa dışında dört takımdan şampiyonluğu alan varmı yok bu takım bu sene ile birlikte 14 yıldan beri süper ligde oynuyor altyapı varmı yok spor toto teskilatinin yaptığı tesis olmasa tesisimiz yok sürekli transfer diyoruz bu takımın TFF den gelen gelir dışında geliri varmı bakın lige Kayseri Konya Antalya gibi zengini çok olan şehirlerin ustundeyiz bir çok maçta şanssız puanlar kaybettik bu sene bize yakışmayan maçlar Sivas maçları ve Rize maçıydı bunlarda sporun içerisinde olabilecek şeylerdir bugünün kıymetini bilelim aman borçlanma yalım nerede mersin Adana Diyarbakır Kocaeli samsun Sakarya bursa Elazığ Urfa ordu daha sayayimmi bir gidersen borcunda varsa bir daha uzun yıllar sonra süper lige donebilirsin belkide hiç donemezsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • '14 yıldan beri Süper ligde oynuyor' cümlesini 'Malatyalı' ismini kullanan birisinin yazmasını garipsedim. Bu üçüncü sezonumuz.
    0
    0
    Yanıtla