SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunlar Çok Ayıp Şeyler"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:08:24
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, ‘Genel Kurul’ öncesi hakkında çıkan haberler ile ilgili çok sert konuştu. İstanbul Küçük Çekmece’de bir programa katılan Gevrek’in açıklama esnasında bir hayli gergin ve sinirli olduğu gözlendi.

Şampiyonluk Kupasına kavuşan Yeni Malatyaspor’da, heyecan durulmuyor. Genel Kurul öncesi Kulüp Başkanı Adil Gevrek hakkında çıkan ‘İstifa etti’ veya ‘İstifa edecek’ gibi haberlerin yayılması sonucunda, Gevrek çok sert konuştu. Üslubunu sertleştirerek ‘Malatya’da bir zihniyetin beklemede’ olduğunu ifade eden Gevrek, ‘Malatya futbolunun bu zihniyetlere’ bırakılmamasını belirtti. İstanbul Küçük Çekmece’de bir programa katılan Gevrek’in, Başkanlığa adaylığı konusunda da henüz bir karar vermediğini de sözlerine ekledi.

Yeni Malatyaspor’a gönül verenleri de kulübün içine çekmek gerektiğini dile getiren Adil Gevrek, “Şampiyonlukta çok güzel birlik ve beraberlik duygusunu sağladık. Ama bizler maalesef üzülerek söylüyorum ki bu desteği göremedik. Şimdi bu desteği göremeyince biz dedik ki; Biz çekilelim. Takıma sahip çıkacak büyük işadamlarımız var. Çok samimi insanlar olduğuna da inanıyorum. Bu samimi insanlarımızı da Yeni Malatyaspor’a çekmek lazım” dedi. 

Gevrek, hakkında yapılan haberlerin hoş olmadığını ifade ederek, "Arkadaşlar, beni tanıyanlar iyi tanır. Nasıl bir insan olduğumu çok iyi bilirler. Salı günü Malatya’da bir kupa törenimiz vardı. Bu kupa töreninde Büyükşehir Belediye Başkanımızın tebrikleri ve afişleri vardı. Güya ben bu işten rahatsız olmuşum. Benim ismim ön plana çıkmamış ve güya bu yüzden görevi bırakıyormuşum. Bunlar çok ayıp şeyler. Bazı basın mensupları kendi haberlerinde paylaştılar. Bunların amacı, bizlerin birlik ve beraberliğini bozmaktır" diye konuştu. 

"Malatya'yı hak ettiği yere taşımak istiyoruz"

Bugüne kadar kendi isminin ön plana çıkmasını istemediğini vurgulayan Gevrek, “Ben bugüne kadar kesinlikle ismim ön plana çıksın diye bir düşüncem olmadı. Bundan sonra da asla olmayacak. Yeni Malatyaspor şampiyon olsun diye, ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bu samimiyetle yürüdük. Böyle bir haber yapılamaz. Bu bir iftiradır. Böyle bir düşüncemiz olmadığı halde bu haberi yaptılar. Bu kişiler Malatya’nın birlik ve beraberliğini bozamayacaklar. İnşallah bu birlik ve beraberlik içerisinde Malatya’yı hak ettiği yere taşırız” ifadelerini kullandı.

"Bir zihniyet var şu anda bekliyor"

Gevrek, Yeni Malatyaspor’un şampiyon olduğu zaman yüz binlerce insanın sokağa döküldüğünü hatırlatarak şunları söyledi: “İnanın, hiçbir güç o insanları o gün bir araya toplayamazdı. Şampiyonluk kutlamalarında her düşüncede ve görüşte insanlar vardı. Şimdi sizlere soruyorum; Bundan daha iyi bir sosyal faaliyet olabilir mi? Bu görüntüler bütün ulusal medyadan Türkiye’ye servis edildi. Aslında burada konuşulacak çok şey olduğunu düşünüyorum. Ben, takım şampiyon olana kadar sesimi çıkarmayacaktım ama şu da var ki, bir zihniyet var ve şuanda beklemede. O zihniyet Malatya’yı ve Malatya futbolunu her zaman kötüye götürecektir. Ben buna şahit oldum. Çünkü onların Malatyaspor’u bir yerlere getirme gibi düşünceleri yok. Bir Malatyalı hemşerimin böyle haber yapmasına üzüldüm. Şuna da inanıyorum ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır, bu zihniyetlere kulübü teslim etmeyecektir. Çünkü Başkanımızda o zihniyetin kimler olduğunu çok iyi biliyor. Bu takım o zihniyetin eline verilirse, eski Malatyaspor’un durumuna düşer”

Bizim birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenler, o zihniyetin talimatlarıyla o haberler yapıldı diyen Gevrek, “Biz bütün olanlara şahit olduk ve gördük. Bunların çoğunu da inanın ki sizler de çok iyi biliyorsunuz. Bu zihniyet, inanın Malatya’ya hiçbir fayda getirmez” diye konuştu. 

Yeni Malatyaspor’u samimi insanların yönetmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Gevrek, “Yeni Malatyaspor’u samimi ve gerçekçi insanların yönetmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bir Malatyalı olarak onların yanında olacağız. Yeni Malatyaspor’da görev alayım ya da almayayım, her zaman elimden geleni yapmaya hazırım. Ben ve yönetim kurulumuzun hiçbir beklentisi olmadı. Ama yazılan ve çizilen haberler hiç doğru değildi” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız