SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunlar da Gelip Geçecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:04:05
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz çok şey gördük. Türkiye artık hasta Türkiye değil, çok güçlü bir Türkiye var. Neler geldi, neler geçti, bunlarda gelip geçecek. Türkiye dimdik ayakta. AK Parti dimdik ayakta” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte MÜSİAD Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. Çalık, MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin ve MÜSİAD yöneticileriyle görüştü.

MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin, “Son günlerde yaşamış olduğumuz süreçte Rabbim yardımcınız olsun diliyorum. Birlikte beraberce huzur ve güven ortamını zedeleyecek adımlara karşı durarak hep birlikte Türkiye’nin 2023 vizyonu için beraberce hareket etmemiz gerektiğine düşünüyorum. Bunu da biz MÜSİAD olarak üzerimize düşeni yapacağımızı kendilerine ifade etmek istiyorum” dedi.

Çalık, Türkiye’de son 1 ay içerisinde Türkiye’de yaşanılan sürecin herkes tarafından takip edildiğini ifade ederek, “Bu Türkiye üzerinde oynana çok büyük bir oyun. Bunu herkesin görmesi lazım. Asla yolsuzlukların ve de yapılan yanlışların üzerinin örtülemeyeceği bir dönem. Sayın Başbakanım çok net söylüyor; babamızın oğlu dahi olsa yolsuzluk yapan, haksızlık yapan, hak ve hukuk söz konusu ise vatandaşımın milletimin kasasından cebinden tek kuruş gittikse bunun mutlaka ve mutlaka hesabının sorulacağını herkesin çok net bilmezi lazım. Biz 11 yıllık iktidarımız boyunca yolsuzlukla, yoksullukla ve yasaklarla mücadele ettik ve bundan sonrada mücadele edeceğiz. Adli sürecin devam ettik ve iddianamenin bile daha yazılmadığı bir süreçte yaşanılanların vatandaşlarımız çok net biliyor. Türkiye’nin bu haftalık sürede kaybettiği değerlere çok iyi bakması lazım. 1 haftalık süre de halka açık şirketlerin değeri 279 milyar dolardan, 249 milyar dolara düştü. Bu değerin, 20 milyar doların, 1 milyar 600 milyon doları Halk Bankası’na ait. Hepimizin ve bütün Türkiye’nin teyakkuzda olması gerekiyor. Türkiye dimdik ayakta. AK Parti dimdik ayakta. Sonuna kadar mücadele her anlamda devam edecek. Uluslar arası güçlerin alaşağı etmek istediği Türkiye’deki, kanaat önderlerinin ve herkesin Türkiye için beraber olması gerekiyor” diye konuştu.

Çalık, Bakanların istifa etmesi ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

“Biz Türkiye’de 11 yıl boyunca birçok işe imza attık ve şimdi çok önemli bir soruşturma yürütülüyor. Bakanlarımızın hakka ve halka hesap verecekleri çok net ortada. Biz verilecek hesabımızı hem halka ve hem de Hakk’a veririz. Soruşturmanın selameti için istifa etmemiz gerekiyorsa da, ilk gün vermişlerdi sözlü istifalarını, bugünde kimsenin kafasında her hangi bir soru işareti kalmaması için istifaların verdiler. Biz çok şey gördük. Türkiye artık hasta Türkiye değil, çok güçlü bir Türkiye var. Neler geldi, neler geçti, bunlarda gelip geçecek.”

Çalık’a MÜSİAD’ın Balkanlar ile ilgili raporu da sunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız